Şimdi Ara

Hangi Telefonu Alsam???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1300,1400 en fazla 1400 tl ye kadar telefon düşünüyorum şimdi;

alacağım telefonda bana bi 6-7 yıl gidecek istediğim özellikleri ise;

3gb ram snap drogon işlemci tasarımı güzel parmak izi okuyucusu olan sağlam bi kamerası sağlam kasası olan en az 3000 mhp bataryası olan telefon önerirmisiniz???

asus zenfone 3 ve lenova k6 note yi inceledim başka önerebileceğiniz bu özelliklere sahip telefon varmı yoksada bu 2 telefondan hangisini önerirsiniz (neden) :) ?

• 6-7yıl dayanacak bir telefon banada söylerlerse bende hemen almış olacağım.

6-7yıl götürecek bir telefon çıkmadı,bu teknoloji ile zor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 yıl dediğime bakma ama gene sağlam bişi olsun böyle 1 yılda paket olmasın en azından bi 3-4 yıl gitse gene kardır
  • ben s4 telıımı 5 sene kullandım düşürmesem daha da kullanırdım .asus zenfone 3 laser albılırsın o fıyatlaara garantılı olarak
  • laser iyi değil gibi ama asus zenfone3 yeter sadece 3 laser,max fln iyi olmaz gibi araştıracam gene ama baska oneri varmi

• Note 4 veya 3 pili degisen telefon olmalı

• Xiaomi almanı tavsiye ederim. Şu anda kullanmaktayım. (Mi Max 32 GB) Ancak Mi5 Pro alasım var. Seramik kasa olmasından dolayı. fiyatı en son 1700 civarı idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    11 ay önce açıldı
    Hangi Laptop'u Almalıyım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekanikMumya

Xiaomi almanı tavsiye ederim. Şu anda kullanmaktayım. (Mi Max 32 GB) Ancak Mi5 Pro alasım var. Seramik kasa olmasından dolayı. fiyatı en son 1700 civarı idi.

Merhaba Xiaomi lerde banka uygulamaları ve playstordan indirilen oyunların çalışmadığı söyleniyor doğrumudur? Mi5s alma arifesindeyim de...

• mumuz M kullanıcısına yanıt
    Hadi canım. Böyle bir sorun olabilir mi? Bende mi 5 pro ve mi5s arasında kalmıştım. 2, 3 güne almayı düşünüyordum.
  • mumuz M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Öyle bir şey ile 1 kere bile karşılaşmadım. Android miui haftalık güncelleme alan bir yazılıma sahip ve inanın hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Mi Mix kullanan bir tanıdığım var. Ondan da telefona dair bir şikayet işitmedim. Gayet memnun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekanikMumya

Merhaba. Öyle bir şey ile 1 kere bile karşılaşmadım. Android miui haftalık güncelleme alan bir yazılıma sahip ve inanın hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Mi Mix kullanan bir tanıdığım var. Ondan da telefona dair bir şikayet işitmedim. Gayet memnun.

Sanırım roomla alakalı. Global room yüklü gelecekmiş şuan satılık olanlar daha stabil deniliyor. Mi 5S de kronik sorun olarak kameranın üretim aşamasında sabitlenmediği için belli bir zaman sonra netlik sorunu çıkardığını ama cihaz açılıp kamera sabitlenerek sorunun çözüldüğünü öğrendim. Bende mi5 S almayı düşünüyorum, Huawei P9 Lite 2017 ile arasında kaldım. Huawei nin garantili olması güzel ama 16 mb yetersiz ayrıca kasasına göre ekran oranı iyi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.