Şimdi Ara

Hangi Telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon Alacamda Bir Türlü Karar Veremiyorum Hangi Telefonu Almalıyım Sınır 1.500TL Baştan Söyleyim Nokia ve I Phone Beni Sarmıyor. Sony Xperia Z,Galaxy S4,LG G2, HTC One vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan262626 -- 21 Ocak 2014; 12:49:53 >

• LG G2 al saydıklarının arasında en iyi telefon o.
  • Kardeşim hiç zorlama Git Discovery 1 yada 2 al , sonra yanına iPad Mini (retinasız) al sonra sorunsuz kullan hem tabletin olur hemde telefonun
    Heee illa bunlardan alcam diyosan LG G2 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrukaraca43 -- 18 Ocak 2014; 19:15:32 >
  • Nexus 5 diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede lg g2 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslnda daha çok galaxy s4 kafama yatıyo ama neden lg g2, lg g2 ile galaxy s4un farki ne?

• LG g2 de qualcomm Snapdragon 800 MSM8974var s4 de Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064T var
    g2 de gpu olarak adreno 330 var s4 de adreno 320 var g2 de benim çok kullandığım uzaktan kumanda özelliği var quick remote bence direk g2 al üstad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Hangi telefonu tercih edeyim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan262626

Aslnda daha çok galaxy s4 kafama yatıyo ama neden lg g2, lg g2 ile galaxy s4un farki ne?

işlemci ve gpu dh için en önemli şeydir telefon seçerken
  • mehmet3807 kullanıcısına yanıt
    Uzaktan Kumanda Özelliği Nasıl Oluyor Benimde S4'teki Grup Play Favorilerimden Biri Sırf Onun İçin Bile Alabilirim Yani. LG G2'de Farklı Özellikler Varmı Mesala Örneğin S4'te Mesaj Atarken Kulağına Tutunca Arama Özelliği Var Bunun Gibi Farklı Özellikleri Varmı?
  • S4 deki ekrana bakarken uyanik kalma videoyu durdurma olayi var ustune kablosuz depolama ozelligi var bilgisayarla ayni agdayken direk telefon hafizasina erisebiliyorsunuz quick memo var tek tusla asagida sanal tus olusturup ekran goruntusu uzerine not alabiliyorsunuz el yazinizla qslide var uygulama ekranini kucultup internet browser muzik vs seffafligini ayarlayip ikinci uygulama acabiliyorsunuz oburu alttan gorunmeye devam ediyor internettenherhangi bir numara yazarken filan iyi oluyor clip and tray ozelligi var kopyala dediginiz metinleri 20 adete kadar saklayabiliyorsunuz istediginiz zaman kopyalama panosundan kullanabiliyorsunuz 3adet uygulamayi yana kaydirip geri sola saga cekerek acabiliyorsunuz uzaktan kumanda ozelligi tanimli 1000lerce tv uydu alicisi klima elektronik uzaktan kumanda ne olursa olsun tuplu tv dahil hepsini yonetebiliyorsunuz elktronik magaza kizdirinca vitrin tv lerini kapatip kisa sureli panik olusturmustum mesela hafiza karti olmamasina karsi lg box uygulamasiyla anlasma yapmis 50gb ucretsiz bulut deponuz oluyor ki bnce cok iyi onun disnda knock knock ekrana iki kez dokununca acilma ozelligini biliyorsunuzdur kamerada ois optik image stabilizer teknolojis kullanilmis ancak odaklamasi azcik uzn suruyor telefonun sanal tusunun altindan yukari cekince google ve quick memo hizli tuslari geliyor lgnin arayuzunu sevdim ben donanim
    olarak yurtdisnda farkli s4 sattigi icin samsunga sogukum zaten bence arada kalmadan hafiza skinti olmayacaksa ki bende hala yarisi bos 2 gb yakin muzik var gonul rahatligiyla lg g2 alabilirsin batarya konusuna girmiyorum baya uzun zaten g2 s4 hakkinda bilgim yok ancak samsung peynir ekmek gibi telefon cikardigi icin bu yuzden de sogudm

Bilmiyorum İkisi Arasında Kaldım 40 Milyon Tane S4 Satılmış. Aslında Her İkiside Çok İyi Artık Son Kararı Alırken Yapacağım. Ben Daha Çok Oyun Oynamak ve Müzik Dinlemek İçin Alacağım Hafıza Sıkıntısı Olabilir O Yüzdende Tedirginim En Azından 5-6 Tane Büyük Oyun Yükleyeceğim Örneğin: Most Wanded, Gta Vice City, San Andreas, Real Racing, Modern Combat 4 vs. LG Alırsam Zaten 32 GB Alırım.
  • lg g2
  • kaan262626 kullanıcısına yanıt
    @kaan262626 tabi hocam al eline ikisinide incele hangisi daha iyi oturdu hangisi icine sinerse onu al ama ben g2 den cok memnunum sahsen

peki bir sey daha soracam siz telefonu nerden aldiniz ne kadara aldiniz nereyi tavsiye edersiniz? Birde kamerasi ile ilgili problem yasiyormusun kapali yerlerde iyi cekmiyomus. Oyle birsey varda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan262626 -- 19 Ocak 2014; 0:39:29 >
  • Ben n11 den dubai bilisimden 16 gb paralel ithalat medcell garantilisini yilbasindan once enpara varken 1150 ye aldim (1259du 11 pepsi indirimi 100 tl enpara iadesi ile ) ama yeni yilla birlikte hem gumruk vergisi hem dolarin artmasiyla sanirim fiyatlar artmis kamera konusunda sikayetci olanlarvar ancak gunes karsidan vuran fotograflarda hdr modu var flassiz kendi aydinlatma yapiyor isik yetersiz olunca onu kullaniyorum pek bir skintisi yok on kameradusuk isiktabiraz fps kaybi yasiyorum oda skype da filan etkilemiyor diyor karsidaki kisi

• G2

• Nexus5 al kafan rahat olsun.
  • Tamam düşünücem tavsiyelerinizi sağolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.