Gerçekte oldugu gibi GALATASARAYlı çıktım. Trabzonsporlu (%20) geri kalanı böyle çıktı. Bu arada reklamları görmezden gelin silmeye üşendim.
quote:Orjinalden alıntı: cdemir Banada Galatasaray'lı dedi. 40 BJK 20 FB hocam sen nasıl fb li oldun onuda anlmadım zaten arada 1-2 tane sitisna çıkıyo demekki
quote:Orjinalden alıntı: Melik QUİZ SONUCU Fenerbahçeli içindeki fener aşkından olabilir bende fener çıktım
quote:Orjinalden alıntı: macrolight quote:Orjinalden alıntı: Melik QUİZ SONUCU Fenerbahçeli içindeki fener aşkından olabilir bende fener çıktım Içimdeki fener aşkı bambaşkaaa
quote:Orjinalden alıntı: 02AN Galatasaraylı Valla Allah ın sopası yok, ne oldum değil ne olacam demeli insan...
quote:Orjinalden alıntı: Melik quote:Orjinalden alıntı: macrolight quote:Orjinalden alıntı: Melik QUİZ SONUCU Fenerbahçeli içindeki fener aşkından olabilir bende fener çıktım Içimdeki fener aşkı bambaşkaaa gerisini getiremeyeceğin işe kalkışma kücük aslan
quote:Orjinalden alıntı: kktn1925 Türkiyede 3 tane takım yok Bu kadar gereksiz ve gerizekalıca bir test olamaz. heheh baksana hoca adam Pendiksporlu çıkmış