Şimdi Ara

Hangi Spor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler hem kendimi koruma hem de fit bir vücuda sahip olma amaçlı bir dövüş sporuna başlamak istiyorum. Liseye gidiyorum boyum 1.74. Aklımda Kick Box var ama kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit: Diş teslim var olumsuz bur etkisi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Evet beyler hem kendimi koruma hem de fit bir vücuda sahip olma amaçlı bir dövüş sporuna başlamak istiyorum. Liseye gidiyorum boyum 1.74. Aklımda Kick Box var ama kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum.

her yumruk yediğinde dudağın yarılır arkadaşımında diş teli var sağlamda bir çocuk ama ağzına darbe aldığı anda kan revan
    muay thai bizimki ama kick boksta aynı zaten ama sparring yapmaz ve dikkat edersen sorun çıkmaz
    buarada kick boks beklentilerini karşılar vücut + savunma
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzFK

quote:

Evet beyler hem kendimi koruma hem de fit bir vücuda sahip olma amaçlı bir dövüş sporuna başlamak istiyorum. Liseye gidiyorum boyum 1.74. Aklımda Kick Box var ama kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum.

her yumruk yediğinde dudağın yarılır arkadaşımında diş teli var sağlamda bir çocuk ama ağzına darbe aldığı anda kan revan
    muay thai bizimki ama kick boksta aynı zaten ama sparring yapmaz ve dikkat edersen sorun çıkmaz
    buarada kick boks beklentilerini karşılar vücut + savunma

Peki hocam bana bu iki spor arasında farkları biraz anlatır mısınız? Çünkü Body boya olumsuz etkisi olduğu için başka şeylere yönelmiş. Dediğim gibi isterim hobi(bunu karşılayan yüzlerce spor var) + güzel ve kaslı vücut +savunma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pardon hocam anlayamadım MT ile kick boksun farkınımı sordun?
  • quote:

pardon hocam anlayamadım MT ile kick boksun farkınımı sordun?

Kısaca evet hocam
  • quote:

quote:

pardon hocam anlayamadım MT ile kick boksun farkınımı sordun?

Kısaca evet hocam

muay thai biraz daha sert yani lol oynuyorsan kick boksun ultisi diyebilirim
    kick boksta kafaya diz yasaktır / üst üste diz darbeleri yasaktır / dirsek yasaktı / v.b. bunlar tabiki bazı kurallar çerçevesi içinde MT de serbest buakaw ın videolarını izleyebilirsin(MT olanları) dirsekle adamların kafasını yarıyor.
    GENELDE (antrenöre göre değişebilir) idmanları daha sert tir.Hatta gerçek MT öğreten yerlerde kavallar sivri ve sert olsun diye çubuk eziyorlar düşün yani ama bu aralar MT ünlendi diye heryerde açılmış ve benim gördüğüm kadarıyla genelde MT denip kick boks öğretiliyor.
    özetlersem öyle çok bir fark yok bi kick boksör gidip MT turnuvasına katılıp iyi sonuçlar alabiliyor veya MT cide kick boks turnuvasına gidip güzel sonuçlar alabiliyor sadece MT biraz daha sert ve kural bakımından daha serbest daha bitirici vurmaya çalışıyor kick boksta seri vurmak kombinasyonlar falan daha fazla
    masato ile buakaw ın 2 maçını izlemiştim birinde masato diğerinde buakaw yeniyor masato kick boksör buakaw MTci maçlar youtube da var izlemek büyük ölçüde sana farkı gösterir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala spor yapıcam
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.