Arkadaşlar kusura bakmayın ard arda konu açıyorum çok doldum Yaklaşık 2 aydır oynuyorum cs go yu. P90 alıyorum hemen p90 noob demeye başlıyorlar. Aug alıyorum aug noob diyorlar. Oto sniper alıyorum oto noob diyorlar. Awp alıyorum sniper noob diyorlar. Bıçakla gidiyorum ölüyorum. Çok sıkıldım ya gold nova 3 üm şu an. Yavaş yavaş yükseliyorum İlerki rütbelerde de böyle oyuncular var mı ?
Sapanla bile vursan kill killdir , koy ... gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..
Arkadaşlar kusura bakmayın ard arda konu açıyorum çok doldum Yaklaşık 2 aydır oynuyorum cs go yu. P90 alıyorum hemen p90 noob demeye başlıyorlar. Aug alıyorum aug noob diyorlar. Oto sniper alıyorum oto noob diyorlar. Awp alıyorum sniper noob diyorlar. Bıçakla gidiyorum ölüyorum. Çok sıkıldım ya gold nova 3 üm şu an. Yavaş yavaş yükseliyorum İlerki rütbelerde de böyle oyuncular var mı ?
sen oyununa bak benden sana tavsıye laf edenlerı hemen mute yap gıtsın
Neyde iyiysen onunla oyna boşver takma milleti. Mesela 2.&3. roundlarda p90 rush çok iş yapıyor. Maçın ortalarına doğru farkı açmak için auto alınabilir(kennys bile auto çekiyor ona da laf etsinler )
Fakat burada kıstas autoyu veya awpyi dikkatsizce oynayıp rakibin eline verirsen tehlikeli olabilir o zaman noob demekte haklılar .