Şimdi Ara

Hangi silahı alırsam alayım noob diyorlar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ard arda konu açıyorum çok doldum Yaklaşık 2 aydır oynuyorum cs go yu. P90 alıyorum hemen p90 noob demeye başlıyorlar. Aug alıyorum aug noob diyorlar. Oto sniper alıyorum oto noob diyorlar. Awp alıyorum sniper noob diyorlar. Bıçakla gidiyorum ölüyorum. Çok sıkıldım ya gold nova 3 üm şu an. Yavaş yavaş yükseliyorum İlerki rütbelerde de böyle oyuncular var mı ?

• Sapanla bile vursan kill killdir , koy ... gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

Arkadaşlar kusura bakmayın ard arda konu açıyorum çok doldum Yaklaşık 2 aydır oynuyorum cs go yu. P90 alıyorum hemen p90 noob demeye başlıyorlar. Aug alıyorum aug noob diyorlar. Oto sniper alıyorum oto noob diyorlar. Awp alıyorum sniper noob diyorlar. Bıçakla gidiyorum ölüyorum. Çok sıkıldım ya gold nova 3 üm şu an. Yavaş yavaş yükseliyorum İlerki rütbelerde de böyle oyuncular var mı ?

sen oyununa bak
    benden sana tavsıye laf edenlerı hemen mute yap gıtsın

• Neyde iyiysen onunla oyna boşver takma milleti. Mesela 2.&3. roundlarda p90 rush çok iş yapıyor. Maçın ortalarına doğru farkı açmak için auto alınabilir(kennys bile auto çekiyor ona da laf etsinler )

Fakat burada kıstas autoyu veya awpyi dikkatsizce oynayıp rakibin eline verirsen tehlikeli olabilir o zaman noob demekte haklılar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.