Şimdi Ara

Hangi serverda baslayayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu ılk cıktıgında almıştım girip bi kaç gun takıldım daha sonra derslerden vaktim olmadıgı ıcın ilgilenemedim fazla , şimdi sürekli olarak oynamak için turklerın fazla oldugu yardım alabilecegim bi serverda baslamak ıstıyorum.Hangisini onerırsınız? ayrıca aktif olan uye sayısı fazla olan 7/24 sorularıma yanıt alabılecegım bi guıld arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 24 Nisan 2013; 19:41:21 >

• Desolation veya Seaferest rest iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

Desolation veya Seaferest rest iyidir.

siz hangisindesiniz? ve en son oyunu tek oynarken biraz sıkılmıştım .Fazla uyesı olan sureklı aktif sorularıma hep yanıt alabılecegım bi türk guildi arıyorum.
  • Ben Desolation ' dayım , Yozora guildi var , aktifti baya galiba.Gw2tr den bakabilirsiniz.
  • Genelde serverldaki durum şöyle oluyor;
    Ne kadar az Türk, o kadar huzurlu server.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 25 Nisan 2013; 3:10:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Genelde serverldaki durum şöyle oluyor;
    Ne kadar az Türk, o kadar huzurlu server.

Gw deki turk oyuncularının kalitesi yuksek diye biliyordum o yuzden turklerın bol oldugu bi server da baslamak ıstedım .Bu sayede oyunu cok daha hızlı ogrenır , bilmedigim şeyleri daha rahat sorarım
  • Türk guildlerinin çoğunluğu seafarer's rest serverında. Ayrıca oyundaki Türk grupları 20+ yaş grubunda, çoğunluk 30 civarı hatta. Sfr yada desoda başlamalısın, ama dediğim gibi sfr'da daha çok tr guildi var. her iki server da wvw ilk 3te.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah Allah bi bana denk geliyo 13 yaş bebeleri heralde?
  • bende yeni başlıyorum arkadaşlar hayırlısı bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.