Rafet El Roman. Hafif yağmurla çok güzel oluyor. Özlem Tekin, sahnesi güzel. Hayatta gitmeyeceğim Manga , tam hayal kırıklığı. Teoman bana özel konser verirse giderim.
Queen MJ Eminem Linkin Park Blind Guardian
İmelda may, gerisi hikaye
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Maiden
quote:
Orijinalden alıntı: Espa
1)Metallica 2)Guns N roses 3)Scorpions
Scorpions dağıldı.(baltalı ilah mode: on)
Biliyorum o yüzden gitmek isterdim, gidemedim içime oturdu resmen. Bi 80 lerde falan doğsaydım parayı bulup giderdim de..
Eminem Anathema
Nev.
Anathema,Dream Theater,Camel,King Crimson imzamdaki adamlar
Tiesto'nun şöyle Cophenagen 2008 gibi bir konserine gitsem ömür boyu başka bir konsere gitmesem de yeter..
kutsi sıla orhan ölmez
black eyed peas
çok yanlış zamanda doğmuşuz
Eminem
Türkiye'de ki çoğu sanatçının konserine gittim , yabancı olarak rammstein konserine gitmek isterdim o sahneyi canlı görmek
quote:
Orijinalden alıntı: Mert103
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
Teomanla Halil Sezaiye gittim, ikisi için özet hayal kırıklığıydı
Neden hayal kırıklığı ?
öncelikle saydığın üç isiminde konserine gittim.teomana yaklaşık 20 kere gitmişimdir.Dumanada bi 5 kere gittim.halil sezai'yi çok sevmem ama konseri fena değildi.Duman konserleri klasiktir bildiğimiz duman,hep aynı güzellikte.Ancak arkdaşın teoman yorumuna katılamayacağım.Teoman her konserine kafası güzel çıkıyor hatta sahnede içiyor seyredenlerin sigaralarını içiyor üzerlerine bira döküyor denizci feneri alıp mekandakilerin suratlarına teker teker bakıp espiriler yapıyor.bunlar benim şahit olduklarım.Adam kafası güzelken şarkı sözlerini unutuyor bence bu konsere renk veriyo.izleyenler bağıra bağıra unuttukları yeri söylüyo " ha öylemiydi teşekkürler " diyip devam ediyor.Bana sorarsanız en iyisi teoman'dır.
bende eminem konserine gitmek isterdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme