Şimdi Ara

hangi ps2 almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aklım karıştı bir yazayım dedim. Hangi model ve çipe sahip PS2 alınmalı. İnce mi olmalı kalın mı? Zira kalınlara harddisk takılabiliyormuş sanırım. Adaptörü ayrı mı olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Modbo çipli alabilirsin. İnce kasalara da hdd takılır. Slim kasa alman daha iyi.
  • Arkadaşım fat ps2'lerinin gözleri bozulursa 100-120 tl değişiyo slimlerin ise 30-40 tl değişiyor bence slim alman daha mantıklı

Ve slimlerde usb hdd takabilmen için chipin USB BOOT özelliği olması lazım.Bu özellik çoğu chipte yok.Başta MODBO chipte olup bazı chiplerde destekliyor.Ps2 forumlarını araştırırsan çoğu MODBO chip tavsiye ediyorlar.

Bende modbo ps2 slim var diye bunları yazmıyorum almadan önce çok araştırdım.Hatta benim ilanım vardı ölücü teklifler yüzünden satıştan kaldırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksari

Merhaba Arkadaşlar,

Aklım karıştı bir yazayım dedim. Hangi model ve çipe sahip PS2 alınmalı. İnce mi olmalı kalın mı? Zira kalınlara harddisk takılabiliyormuş sanırım. Adaptörü ayrı mı olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ps-2 Slim satıyorum , bütün parçaları orjinal , chip takılmamış...resmi aşağıda...Yanında Memory card + orjinal Joystick + 2 adet orjinal oyun var... PS 3 aldığım için satıyorum...2 seneden beri kullanmadım , kutusunda bekliyor...

FİYATI : 150 TL... NOT: GÜVEN ARIYORSAN SANALPAZAR ÜZERİNDEN SATABİLİRİM...MAKİNA ÇOK TEMİZ VE SAĞLAMDIR...

hangi ps2 almalı?

hangi ps2 almalı?

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_84 -- 28 Mayıs 2012; 21:17:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Hangi PC alınmalı öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.