Şimdi Ara

Hangi parçayı değiştirmem gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim bu Bf3 ü low medium arası oynuyorum can sıkıcı bir durum.Diğer oyunlarda sorun yok high ve ultimate te oynuyorum,bf3 te sıkıntı var biraz işlemcidenmi kayanklı ?

1GB SAPPHIRE RADEON hd6770 VAPOR-X
    INTEL CORE I3 2100 SOKet 1155 3.1GHZ 3MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    asus P8H67 INTEL H67(B3) SOKET 1155 DDR3 1333MHZ SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    Corsair Vengeance 4GB RAM

Bu sistemde oyunu biraz daha rahat oynayabilmem için hangi parçayı değiştirmem gerekir.Maddi durum kısıtlı.Aham şaham birşey istemiyorum sadece şimdiki halinden iyi olmasını.Benim fikrim daha sağlam bir ekran kartı toparlar gibi geliyor.İşlemciden olcağını pek sanmıyorum.Çünkü diğer oyunları yüksek ayarda oynuyorum.Bu ekran kartından iyi olup 2.el veya sıfır alabilceğim 300 lira civarı hangi ekran kartını önerebilirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 17 Şubat 2012; 0:42:04 >

• 2.el 400TL civarına GTX560 Ti yeda HD6950 alırsanız daha iyi oynayabilirisiniz.
  • aslinda bu sistemle low ayarlarda kasmamasi gerekiyo,donanimsal bi problem olmasi gerekir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

2.el 400TL civarına GTX560 Ti yeda HD6950 alırsanız daha iyi oynayabilirisiniz.

Forumda 2.el bölümünde bu parçaları bulabilme imkanım varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi*tech_26

aslinda bu sistemle low ayarlarda kasmamasi gerekiyo,donanimsal bi problem olmasi gerekir bence

dostum vallahi kafayı sıyıracam.Format atmadan önce oynuyordum low medium .Şimdi iyice rezil oldu aynı parçalar aynı driverler herşey aynı ama oyun ciddi bir şekilde kasıyor 3 gecedir pc başından kalkmıyorum yapmak için ve turnuvalar var.Kafayı yememek elde değil...Sadece bf3 te sıkıntı var,diğer oyunlar on numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 16 Şubat 2012; 21:05:06 >
  • Low da kasmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: strom 43

Low da kasmaması lazım

Herşeyi yaptım ama bf3 te yüksek kalitede oynayamıyorum şuan.Önceden sorun yoktu pek

Konu sapmasın ekran kartı önerisi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 16 Şubat 2012; 21:05:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZealotTR

Arkadaşlar sistemim bu Bf3 ü low ayarlarda zorla oynuyorum can sıkıcı bir durum.

Bu sistemde oyunu biraz daha rahat oynayabilmem için hangi parçayı değiştirmem gerekir.Maddi durum kısıtlı.Aham şaham birşey istemiyorum sadece şimdiki halinden iyi olmasını.Benim fikrim daha sağlam bir ekran kartı toparlar gibi geliyor.İşlemciden olcağını pek sanmıyorum.Bu ekran kartından iyi olup 2.el veya sıfır alabilceğim 300 lira civarı hangi ekran kartını önerebilirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum...

Hocam o ekran kartı high -ultra arası oynatabilicek kalitede bir kart

• quote:

quote:

2.Elde bulabilirsiniz ama yukarıda low da bile oynayamadığınızı yazmışsınız , o dere bir kasma söz konusu olamaz sizin sisteminizde. Orta/Üst ayarlarda sorunsuz oynamanız lazım yine orta yollu bir çözünürlükte. Yani sonuç olarak o sistem oyunu oynanabilir kılar. Yazılımsal bir sıkıntınız olabilir. Başka herhangi bir oyunda sorun çıkmıyorsa oyunu silip tekrar kurmayı deneyin, temiz format sonrası.

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Arkadaşlar sistemim bu Bf3 ü low ayarlarda zorla oynuyorum can sıkıcı bir durum.

Bu sistemde oyunu biraz daha rahat oynayabilmem için hangi parçayı değiştirmem gerekir.Maddi durum kısıtlı.Aham şaham birşey istemiyorum sadece şimdiki halinden iyi olmasını.Benim fikrim daha sağlam bir ekran kartı toparlar gibi geliyor.İşlemciden olcağını pek sanmıyorum.Bu ekran kartından iyi olup 2.el veya sıfır alabilceğim 300 lira civarı hangi ekran kartını önerebilirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum...

Hocam o ekran kartı high -ultra arası oynatabilicek kalitede bir kart

ben 4 aydır oynuyorum mediumda kasıyordu bende lowda oynuyorum sorun nerde ozaman oynatıyorsa:)

• quote:

quote:

quote:

2.Elde bulabilirsiniz ama yukarıda low da bile oynayamadığınızı yazmışsınız , o dere bir kasma söz konusu olamaz sizin sisteminizde. Orta/Üst ayarlarda sorunsuz oynamanız lazım yine orta yollu bir çözünürlükte. Yani sonuç olarak o sistem oyunu oynanabilir kılar. Yazılımsal bir sıkıntınız olabilir. Başka herhangi bir oyunda sorun çıkmıyorsa oyunu silip tekrar kurmayı deneyin, temiz format sonrası.

Keşke bu video daki gibi olsa....Bu 4.cü format atışım :)ve herşeyi gerektiği gibi kuruyorum driverlar directx 11 anakart driverları chipset tüm ati ccc driverlarını denedim kasamadan oynayabilmem için yok olmuyor.Yazılımsal ne olabiliriki.YApmadığım şey kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 15 Şubat 2012; 11:29:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strom 43

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-zt-50401-10l-gtx550-ti-gddr5-1gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53345 bu olabilir

zodax gt550 -vaporx 6770 ten daha iyi bir ekran kartımıdır? bu kart hakkında pek bilgim yokta karşılaştırsak nasıl bir sonuç ortaya çıkacağı..

• İşlemcim yetersiz oalbilirmi sizce? veya ram de problem oalbilirimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 16 Şubat 2012; 21:06:48 >
  • quote:

İşlemcim yetersiz oalbilirmi sizce?

Hocam ben imzamdaki sistemle aa kapalı bir şekilde ultra ayarda ortalama 35-40 fps de bitirdim oyunu...sizin işlemci de ram da ekran kartı da oldukça yeterli...belki sorun power olabilir küçük bir ihtimalle...hocam size şunları öneriyorum...öncelikle sistemi başka bir win7 cd si ile full bir formatla...format tan hemen sonra başka hiçbirşey yüklemeden sadece amd 11.12 driverini , direct x 2010 haziran sürümünü ,winrarı kur ..başka hiçbirşey kurma...sonra bf3 ü kur ve sorun hâlâ devam ediyor mu diye bak...eğer sorun hâlâ devam ediyorsa ekran kartını garantiye gönder..değişim şansın varsa değiştir

• quote:

quote:

Hocam ben imzamdaki sistemle aa kapalı bir şekilde ultra ayarda ortalama 35-40 fps de bitirdim oyunu...sizin işlemci de ram da ekran kartı da oldukça yeterli...belki sorun power olabilir küçük bir ihtimalle...hocam size şunları öneriyorum...öncelikle sistemi başka bir win7 cd si ile full bir formatla...format tan hemen sonra başka hiçbirşey yüklemeden sadece amd 11.12 driverini , direct x 2010 haziran sürümünü ,winrarı kur ..başka hiçbirşey kurma...sonra bf3 ü kur ve sorun hâlâ devam ediyor mu diye bak...eğer sorun hâlâ devam ediyorsa ekran kartını garantiye gönder..değişim şansın varsa değiştir

Aynı cd ile önceden yüklemiştim o zaman oyun low da gayet iyidi şimdi ne oldu bilmiyorum kafayı yiyecem.paranoyak oldum iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 15 Şubat 2012; 12:09:46 >

• quote:

quote:

quote:

Aynı cd ile önceden yüklemiştim o zaman oyun low da gayet iyidi şimdi ne oldu bilmiyorum kafayı yiyecem.paranoyak oldum iyice

Power ne ?

• 400 W a kasanın power ı ondan sıkıntı olacagını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 16 Şubat 2012; 19:38:18 >
  • Önceden vertival sync hep kapalıyıd cillop gibide çalışıyordu şimdi onu açmadan hayatta oynuyamıyorum.onu açınca biraz rahatlıyor.ama yinede berbat
  • Ekran kartının ve işlemcinizin sıcaklıklarını kontrol ediniz.
    Bu sistemde o çözünürlükle ultrada bile oynayabilme ihtimaliniz var bi terslik var bu işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.