Selamlar,Ben şu an telsim ile netteyim dün gece boş bir cs 1.5 servera girdim pingim 1500 oldu en iyi.Yani oyun hiç oynanmadı ya bu t300 ile hangi oyunları oynabiliriz millet hep tavla okey oynuyor sevmediğim gibi anlamam öyle şeyleri :).Mesala emülatör oyunları,Arcade,2D,Spor oyunları olabilir birde şu soldat var onda bir türlü server list gelmiyor ip lere connect olmuyor neden zaten hız yeterlimi oyunda 1.44 kbs modem seçeneğide var ama ?. Saygılar....
şaka yapıyorsun değilmi gprs+telsim = cs rüyamda görsem hayra yormam ancak tavla okey batak gibi oyunları oynayabilirsin hepsi bu
hocam arkadas dogru soyluyor telsim gprs ile cs cok rahat oynanıyor ek olarak diablo1 de guzel oynanıyor ılgınıze
Doğru ise hangi server adı ve adresi verirmisin cs için.Birde diablo tarz yada quake1 2 3 filan bunlar ehmeh oynatırmı ?
dostlar server adı verin lütfen??
vallahi cs oynamam bikac sefer denemek icin girdim ve oynadım onu ıyı biliyorum yalniz dıabloyu 1-2 ay oncesine kadar sureklı oynuyordum netten battle nete baglanıyor makıne lag oluyor tabiki ama o kadar rahatsız edici degil ama belirli saatlerde acaib hızlı oynuyor
128 k da 300 pıng yapıo gprs le sen ne oynuyon puzzle mı?
arkadaşlar cs oynanan link verirmisiniz bende 6600 var oynanırmı nasıl oynarım yardım eden varnı bi babayiğit
Okey,tavla oynanıyor.
Birde Ultima Online oynarsın yane oynarsın dediğim anca geceleri o da skill falan kasarsın e insanların bu oyun için 100-150 milyon fatura verdiğini düşünürsek en azından karakterin skillerini 5 milyona getirmek akıllıca olur.Tabi actiona yapmak için cafe ye gidlimeli!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme