Şimdi Ara

♥ Hangi operatör daha dürüst ...♥ Neden ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell, hiç hile hurda ile uğraşmıyor, direk son kuruşuna kadar alıyor cüzdanınızdaki parayı, kullanıcı da zaten gönüllü oluyor. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Turkcell, hiç hile hurda ile uğraşmıyor, direk son kuruşuna kadar alıyor cüzdanınızdaki parayı, kullanıcı da zaten gönüllü oluyor. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verizone daha dürüst
    1. Daha ucuz
    2.kaç kat daha hazlı
    3.Turkcell 3G yle en yüksek hız benim diyo ama Verizon hem LTE veriyo hem daha kaliteli neyse iyi forumlar

• Dürüst operatör yok, hepsi yolmanın peşinde.

• 3 operatörde dürüst neden sorusunuda cevaplayım bilincsiz kullanıcının arkasını operatör toplamak zorunda degil

• 3 operatörü de uzun süre kullandım. Turkcell kesinlikle geçiriyor. Bu tartışılmaz. Avea başta olmak üzere Vodafone'un da herhangi bir yamuğunu görmedim. Ama EN derseniz kesinlikle Avea. Ek paketlerde dahi, kalan güne ücreti, ayın çektiği güne bölüp, kalan günle çarparak ücretlendiriyor ama kullanımı tam veriyor
  • Avea'nın çekimi berbat tarifeleri ucuz ben yıllardır kullanıyorum . Dürüstlük konusunda problem yaşamadım. Her ay benim kota hesaplamalarım ile aveanın ki birbirini tutar. Vodafone ile aveanın çekim kalitesinin neredeyse birbirinin aynı olduğunu düşünüyorum. Turkcell konusunda herhangi bir yorum yapamayacağım. Ancak şu bir gerçek ki Turkcell, Avea'nın iki katı pahalı bir firma...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea dedinizde aklıma geldi girip bi ek konuşma paketi alayım her yöne son günler zaten artık aveada konuşalım :D
  • avea'nın ekim kalitesinde

BÜYÜK GELİŞME OLDUĞUNU BİR GERÇEK.

Bayramda Köyde bile çekim kalitesi gayet güzeldi.

DOĞRU YOLDASIN "avea"

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Tabikide hiçbiri , Turkcell kaliteli o konuda yalan yok ama düdüklüyor , Avea çekim kalitesiyle ilgili reklam yapıyor ha eskiye göre daha iyi ama Turkcell'in yanında adı anılmaz , Vodafone'da ne tam soyuyor nede kalitesiz ortada biryerde ama hepsi dürüstlükten uzak

Turkcell fena düdüklüyor.

Sıralamak gerekirse;

1- Turkcell
    2- Avea
    3- Vodafone
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Tabikide hiçbiri , Turkcell kaliteli o konuda yalan yok ama düdüklüyor , Avea çekim kalitesiyle ilgili reklam yapıyor ha eskiye göre daha iyi ama Turkcell'in yanında adı anılmaz , Vodafone'da ne tam soyuyor nede kalitesiz ortada biryerde ama hepsi dürüstlükten uzak

Turkcell fena düdüklüyor.

Sıralamak gerekirse;

1- Turkcell
    2- Avea
    3- Vodafone

Sıralamak gerekirse :

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ♥ "1" "2" "3" ♥
    ♥ "aveTURfone" ♥
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.