quote:Orijinalden alıntı: SaatciSylarnefes almaması.Alıntıları Göster Sırf Boş Bir Konu Olsun Diye Actığın Apaçık Belli.
quote:Orijinalden alıntı: micro_ arkadaşlar çok sevdiğiniz, aşık olduğunuz, ilerde evlenmeyi düşündüğünüz kızdan ne soğutur sizi? Çok sevdiğim, uzun süre ona aşık olduğum ve ileride evlenmeyi düşündüğüm biri olmadı, olmayacak da.
quote:Orijinalden alıntı: Fiendquote:Orijinalden alıntı: micro_ arkadaşlar çok sevdiğiniz, aşık olduğunuz, ilerde evlenmeyi düşündüğünüz kızdan ne soğutur sizi? Çok sevdiğim, uzun süre ona aşık olduğum ve ileride evlenmeyi düşündüğüm biri olmadı, olmayacak da. Bıyıkları
Hafız kusura bakma ama bir insan ancak bu kadar saçma bir konu açabilir.. 1-) Erkek zaten, ankete yazdığının herhangi birinden nefret ediyorsa ve kızda anketteki sorunsallardan biri varsa erkek o kızı sevmez.. 2-) Erkek kızı seviyorsa zaten o sorunsalların hiçbiri önemli değildir. 3-) Hata bende halen boş boş yazı yazıyorum konuya
quote:Orijinalden alıntı: IwillBeHafız kusura bakma ama bir insan ancak bu kadar saçma bir konu açabilir.. 1-) Erkek zaten, ankete yazdığının herhangi birinden nefret ediyorsa ve kızda anketteki sorunsallardan biri varsa erkek o kızı sevmez.. 2-) Erkek kızı seviyorsa zaten o sorunsalların hiçbiri önemli değildir. 3-) Hata bende halen boş boş yazı yazıyorum konuyaosurması
Hepsi... Ayrıca yanımda burnunu karıştırması, salması, sigara içmesi, aşırı derecede küfürlü konuşması vs.
quote:Orijinalden alıntı: V_lkanHepsi... Ayrıca yanımda burnunu karıştırması, salması, sigara içmesi, aşırı derecede küfürlü konuşması vs.Ne ağzının kokması, Ne tek kaş olması, Ne de bıyıkları, hangi partili olduğu önemli benim için.
quote:Orijinalden alıntı: V_lkanHepsi... Ayrıca yanımda burnunu karıştırması, salması, sigara içmesi, aşırı derecede küfürlü konuşması vs.yanımda osuran kızlardan nefret ederim
quote:Orijinalden alıntı: Fiend quote:Orijinalden alıntı: micro_ arkadaşlar çok sevdiğiniz, aşık olduğunuz, ilerde evlenmeyi düşündüğünüz kızdan ne soğutur sizi? Çok sevdiğim, uzun süre ona aşık olduğum ve ileride evlenmeyi düşündüğüm biri olmadı, olmayacak da. İŞTEEE BUUUU ADAMIM TUTTUM SENİ
quote:Orijinalden alıntı: swat882 quote:Orijinalden alıntı: Fiend quote:Orijinalden alıntı: micro_ arkadaşlar çok sevdiğiniz, aşık olduğunuz, ilerde evlenmeyi düşündüğünüz kızdan ne soğutur sizi? Çok sevdiğim, uzun süre ona aşık olduğum ve ileride evlenmeyi düşündüğüm biri olmadı, olmayacak da. İŞTEEE BUUUU ADAMIM TUTTUM SENİ SIKI TUT KAÇMASIN