Merhaba arkadaşlar üniversite için notebook almak istiyorum seçenekler bunlar en doğru tercihi yapmamda yardım edebilir misiniz?
Kullanılacak programlar: Visual Studıo 2013, Adobe serileri(photoshop cs6, Dreamweaver CS6 , after effects vb. ) birkaç grafik tasarım 3 boyut modelleme filan.
Dikkat: Programların tam kapasite çalıştırmasına gerek yok rahat işlem yapabiliyim istersen renderda 10 saat alsın önemli değil önemli işlev işlem benim için. Dikkat2: Başka seçenek sunanlar olacak teşekkür ederim onlarada fakat üniversiteye yeni gideceğimden para fazla veremem verebileceklerim bunlar.
Önerdiğiniz modelin markasını yazarsanız birinci resim ikinci resim diye uğraşmayalım daha iyi olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: st1118
Merhaba arkadaşlar üniversite için notebook almak istiyorum seçenekler bunlar en doğru tercihi yapmamda yardım edebilir misiniz?
Kullanılacak programlar: Visual Studıo 2013, Adobe serileri(photoshop cs6, Dreamweaver CS6 , after effects vb. ) birkaç grafik tasarım 3 boyut modelleme filan.
Dikkat: Programların tam kapasite çalıştırmasına gerek yok rahat işlem yapabiliyim istersen renderda 10 saat alsın önemli değil önemli işlev işlem benim için. Dikkat2: Başka seçenek sunanlar olacak teşekkür ederim onlarada fakat üniversiteye yeni gideceğimden para fazla veremem verebileceklerim bunlar.
Önerdiğiniz modelin markasını yazarsanız birinci resim ikinci resim diye uğraşmayalım daha iyi olur :)
Konuyu doğru yere açalım lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 29 Ağustos 2014; 3:08:12 >
st1118S
kullanıcısına yanıt
hocam bu şuna benzer; ben saatte 200 km hız yapayım ama yol hem toprak olsun hemde araba x marka 1990 model olsun diyorsun. madem şartlar bunlar ise acer al derim..
sony bilgisayar üretimini durdurdu diye biliyorum.Bir de bimeks de etiketin fotoğrafını çektirmiyorlar amma nasıl çektirmişler hayrett.Etiketlerin altında ürünlerin ne zaman fiyatlarının değiştiği yazar.Mesela en altta ki foto da 1108pp14.gün ay yıl olarak geçer.Sony en son fiyatı güncellenen ürün diğerleri 20 gündür aynı fiyatta...Mağazadan ürünler hakkında bilgi alabilirsin.Teknik danışmanı rica et o hemen hemen her ürünün ne mal olduğunu bilir ekran kartarının bit lerine falan baksın işlemciler ee ki u ve m hakkında bilgi versin.
toshiba al
dostum sana en iyi önerim HızlıAl sitesindeki aşağıdaki ürün