Şimdi Ara

Hangi Notebook'u Almalı? Görüşler - Tavsiyeler - Fikirler (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.971
Cevap
10
Favori
375.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar. 1300 YTL ye kadar laptop almayı dusunuyorum ve ingiltereden getirtme sansım var. en fazla 15' birsey dusunuyorum. Cift cekirdek ve 2 GB ram yeterli olacak benim icin.

Aklımda macbook vardı 13.3' ve sony vaio lar daha uygun fiyatlı apple a gore. Iki markada da intel islemcilere baktım.
    oncelikle sony mi apple mi. İsletim sistemi sorun degil. Vista olmasın yeterli. Sony nin sitesinde gezerken XP secme sansımın oldugunu gordum.

sizce ne alayım?
  • Selam ben 2 bin ytl kadar bi laptop alacagım formlarda tek tek okudum hangisi benim için uygun oldugu karar veremiyorum bu sene bilgisayar muhendisliği bölümü okuyacagım galiba ağır çalışmasın diye hızlı olan bi laptop almamı gerekiyor en fazlası 100 yada 200 ytl fazlası olabilir lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim

17 inç
    önbellek önemliyse 6 mb ya da 4 mb olsun

Orjinalden alıntı: sergio___44

arkadaşlar özellik olarak yüksek bir laptop almmak istiyorum.3500ytl ye kadar param var ancak özellikleri iyi olsun şu sony lere sadece adı için para vermem.acer as8920g-933g50bn modelini çok beğenmiştim ama türkiyede bitti.asus m50sa ya baktım oda çok ısınıyormuş.yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.arkadaşlar lütfen yardım edin ama ne olur m51 serisini önermeyin m51 alacağıma m50sa alırım daha iyi

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72638
    suna bır bak dort dortluk bence

• ooo sız bana yardım etmıyorsunuz bn -yokum artık bu sıtedeee
    amd ile ilgili görüşlerinizi de bekliyorum...amd alsam mı acaba die düşünüorum...
    başka markalardan tavsiyeleriniz warsa bekliyorum...
    saygılarımla ve sevgilerimle...

Orjinalden alıntı: djnaci1

ooo sız bana yardım etmıyorsunuz bn -yokum artık bu sıtedeee

selam arkadasım senın dusunudugun model bumu??
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33464
    kusura bakma ama baslıkta ne yazıyo baq
    NOTEBOOK
    SEN YANLIS YERDE CEWAP ARIYON
    hıc masaustu kullanmadım ama ozellıklerı guzel ama casper markası ıste dusunmek lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: muzy256

herkese merhabalar.2000ytl civarı bütçe ile bir toshiba düşünüyorum.işlemci olarak intel istiyorum amd yi pek istemiyorum.herhangi bi anda herhangi bi amaca hizmet edebilecek bi laptop olmaıl
    tavsiyelerinizi bekliyorum...
    amd ile ilgili görüşlerinizi de bekliyorum...amd alsam mı acaba die düşünüorum...
    başka markalardan tavsiyeleriniz warsa bekliyorum...
    saygılarımla ve sevgilerimle...

buyur hocam umarım begenırsın
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1199

• http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/A300/A305-S6864

Daha once hic laptop kullanmadım. Bunu almayı dusunuyorum. baya bi siteye baktım kıyasladım fiyat performans olarak bu cok iyi geldi bana.sonucta 1,150 dolar anlayan arkadaslar bana fikir verebilir mi? Amerikadan aldıracagım urunu ikiz orada. Ekran kartı iyi bişe olmasına gerek yok. Cok kotu bişe olmasın yeter bana. Kafa şişirir mi gürültüden bu ? Çok ısınır mı? merak ediyorum... Bana fikir verin aynı fiyata daha iyi bir ürün biliyorsanız lütfen önerin. Teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkaratr -- 26 Ağustos 2008; 18:21:05 >

Orjinalden alıntı: gkaratr

http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/A300/A305-S6864

Daha once hic laptop kullanmadım. Bunu almayı dusunuyorum. baya bi siteye baktım kıyasladım fiyat performans olarak bu cok iyi geldi bana.sonucta 1,150 dolar anlayan arkadaslar bana fikir verebilir mi? Amerikadan aldıracagım urunu ikiz orada. Ekran kartı iyi bişe olmasına gerek yok. Cok kotu bişe olmasın yeter bana. Kafa şişirir mi gürültüden bu ? Çok ısınır mı? merak ediyorum... Bana fikir verin aynı fiyata daha iyi bir ürün biliyorsanız lütfen önerin. Teşekürler

kapı gıbı masallah

• Ben Casper Nirvana kullanıyorum.Ucuz ve Özellik olarak iyi bir bilgisayar alıcaksanız öneririm.
  • Arkadaşlar 1500 YTL civarı bütçem var bu sene üniversiteye başlayacağım makina müh. kazandım ilerde lazım olacak programları sorunsuz ve kasmadan kaldırabilecek ve crysis gibi oyunları medium seviyede oynayabileceğim bir laptopa ihtiyacım var daha önce hiç laptop kullanmadım açıkçası pek anlamıyorum..

1500 YTL civarındaki tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Orjinalden alıntı: gkaratr

http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/A300/A305-S6864

• Arkadaslar sitede gordum MSI TurboBook GX600, bu bilgisayar piyasaya ciktimi ciktiysa satisa sunan bir site varmi acaba ben arastirdim pek bisey bulamadim... Ebay de felan da yok...
  • Selam ben 2 bin ytl kadar bi laptop alacagım formlarda tek tek okudum hangisi benim için uygun oldugu karar veremiyorum bu sene bilgisayar muhendisliği bölümü okuyacagım galiba ağır çalışmasın diye hızlı olan bi laptop almamı gerekiyor en fazlası 100 yada 200 ytl fazlası olabilir lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim

17 inç
    önbellek önemliyse 6 mb ya da 4 mb olsun

Orjinalden alıntı: Pancu1903

Arkadaşlar 1500 YTL civarı bütçem var bu sene üniversiteye başlayacağım makina müh. kazandım ilerde lazım olacak programları sorunsuz ve kasmadan kaldırabilecek ve crysis gibi oyunları medium seviyede oynayabileceğim bir laptopa ihtiyacım var daha önce hiç laptop kullanmadım açıkçası pek anlamıyorum..

crysis gibi oyunları medium seviyede demıssın
    ama cok ıyı bır ekran kartı lazım sana 1500ytl yı asmam gerekırr

Şimdi arkadaşlar ben dizüstü camiasına yeni giricek biriyim amma şöyle afili bi giriş yapmak istiyorum;bu camiayı yakından tanıyan üyeler bana yardımcı olursa çook sevinirim...Çünkü son bi kaç günde netteki yorumlardan kafamda oluşan modellerde de sorunlarla karşılaşıldığını gördüm ve yardıma ihtiyacım var

Şu an benim kafamda oluşan modeller :

ASUS M51VA253DV
    ASUS M51SN250DV
    HP PAVILION DV 5 1040

Bol önerili ve bol linkli cevaplarınızı bekliyorum...

Bi de PM45 Chipsetli bilgisayarlar Türkiye'de ne zaman satışa çıkıcak,bu bilgisayarları beklemem gerekir mi?..Bilgisi olanlar paylaşırsa çook iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Dragon_10 -- 27 Ağustos 2008; 0:33:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pancu1903

Arkadaşlar 1500 YTL civarı bütçem var bu sene üniversiteye başlayacağım makina müh. kazandım ilerde lazım olacak programları sorunsuz ve kasmadan kaldırabilecek ve crysis gibi oyunları medium seviyede oynayabileceğim bir laptopa ihtiyacım var daha önce hiç laptop kullanmadım açıkçası pek anlamıyorum..

http://vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32222 bu ürün ile crysisi orta seviyede oynarsın düşüncesindeyim tabi mutlaka +30 ytl tutacak 1 gb ram ilavesini yapmalısın

• iyi günler arkadaşalr laptop alıcam ama hangisi iyi acele bilgi bulmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

HP PAVILION FM531EA DV5-1020 NOTEBOOK

İşlemci : Intel Core 2 Duo P8400
    İşlemci Hızı : 2,26 GHz 3 MB L2 Cache
    Bellek : 3 GB
    Sabit Disk : 320 GB
    Ağırlık : 2,65 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 512 MB (Max 1791MB paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800
    Ethernet : 10/100/1000
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Kızılötesi Portu : Yok
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : FM531EA DV5-1020
    Modem : 56K
    Ekran Özelliği : WXGA High Definition
    Grafik Tipi : Nvidia Geforce 9600M GT
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Klavye/mouse : Var
    Optik Sürücüler : DVD-RW LightScribe
    Fırewıre Bağlantı : Var
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : 5 in 1
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Vista Home Premium SP1

PAV.DV5-1040ET CORE2DUO P8600

Intel Core 2 Montevina P8600
    2.4 GHz
    1066 Mhz
    3MB
    3 GB
    DDR2
    320 Gb
    512 Mb
    NVIDIA
    9600GT
    15.4 " BRIGHT VIEW
    WXGA
    1280*800
    DVD SUPER MULTI BLU-RAY ROM
    BlueTooth
    Kamera
    Ent parmak izi okuma
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Uzaktan kumanda
    Win Vista Premium Tr
    2.65 KG

ikisi arasında kaldım

aslında sorun çok toshiba mı hp mi iyi???

birde p serisi en son çıkanmış t serierlinde daha iyi fark ansıldır siz ne düşünüyosnz ???

yardımcı olursanzı sevinirim arkadaşlar saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjknemesis -- 27 Ağustos 2008; 2:15:47 >

• Arkadaşlar ilk defa bir laptop alıcam. Daha önce hep masaüstü kullandım, o yüzden fazla birşey bilmem laptoplar hakkında. Laptopla daha çok oyun oynayacağım ve bütçem çok deil. Marka ve şekil sorun deil, boyut olarak da 14" veya 15" düşünüyorum. 2 3 saatir forumda araştırıyorum ve kafam allak bullak oldu. Sizden ricam en fazla 1500-1600 ytlye kadar, performans/fiyat olarak en iyi modelleri ve alabileceğim yerleri tavsiye etmeniz. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waldis -- 27 Ağustos 2008; 3:43:31 >
    w398SE Xperience
    Custom startup & shutdown Animation and Sound
    w800 iTunes skin(edited by me skins)
    - Custom skin and wallpaper
    - Custom SoundPack
    - Custom DRM
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.