Şimdi Ara

HANGİ MULTİ OYUNU SEÇİYİM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Babam karne hediyesi alacak ve bende multiplayer oyun istedim malum yaz geldi

Bundan önce Call of Duty MW3 ve Crysis 2 yi orjinal almıştım

Bende Battlefield 3 Premium , Call of Duty Black Ops II , Call of Duty Ghosts (Daha çıkmadı ama steamde 59$) karar veremedim. Sizce Hangisini alıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 30 Mayıs 2013; 17:44:23 >

• bf3 al coda sakın para verme her sene aynı grafikler(kutulu alma indirim bekle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıkkımlı Kök

bf3 al coda sakın para verme her sene aynı grafikler(kutulu alma indirim bekle)

battlefield 3'de haritalar çok genişmiş öylemi ?

ve battlefield 3 de perk yada weapon customs var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 30 Mayıs 2013; 17:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1477

quote:

haritaların çok geniş olduğu doğru diğerinin yanıtını bilmiyorum hocam oynamadım.
  • quote:

quote:

quote:

haritaların çok geniş olduğu doğru diğerinin yanıtını bilmiyorum hocam oynamadım.

son sorum o zaman sence battlefield 4 ü bekleyimmi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

son sorum o zaman sence battlefield 4 ü bekleyimmi ?

hocam 29 ekime kadar bekleyebilirseniz bekleyin ama beklerseniz yazın ne oynayacaksanız.Bf3 alırsanız serverlar bf 4 çıktığında da dolu olucaktır.

• Bf4 çıkınca fazla Bf4 serveri olmaz 3-4 ay kadar.Bf 3 seneye yaza kadar aynı şekilde devam eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paranı Cod Ghost'a sakla bence.Trailerini youtube dan izle niye boyle dedigimi anlarsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

ghosts girmene değer

alınır mı ? yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribal6701

Bf4 çıkınca fazla Bf4 serveri olmaz 3-4 ay kadar.Bf 3 seneye yaza kadar aynı şekilde devam eder.

Tamam bf4 ü beklemem ama battlefield 3 multiplayer gameplay izledim fakat pek bir zevk göremedim ben ya sürekli bomba kurup bomba imha ediyoruz daha değişik modlar var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigeran

Paranı Cod Ghost'a sakla bence.Trailerini youtube dan izle niye boyle dedigimi anlarsin..

Saklarım ama Ghost daha 4 kasımda çıkıcak ben yazın oynanacak bir şey istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

ghosts girmene değer

alınır mı ? yani

kesinlikle

ama geç çıkıyor
  • quote:

quote:

Bf4 çıkınca fazla Bf4 serveri olmaz 3-4 ay kadar.Bf 3 seneye yaza kadar aynı şekilde devam eder.

Tamam bf4 ü beklemem ama battlefield 3 multiplayer gameplay izledim fakat pek bir zevk göremedim ben ya sürekli bomba kurup bomba imha ediyoruz daha değişik modlar var mı acaba

Evet var standart bf 3 te 3 ana mod 9 harlta var 3 ana mod derken mesela conquest modu bolge ele gecirme onun alt modlari conquest large asault vs.Senin dedigin rush atacker ve defender var atackerlar defenderlarin m com larini yok etmeye calisiyor defenderlar ise onceden belirlenmis sayida atacker yok etmeye.

Egerki premium editon alirsan 20 yeni harita arac silah ve yeni oyun modlari kazanabiliyorsun tank supression air supression scavanger gibi daha aklima gelmeyenler var.bu arada baslarda cok zorlaniesin 2 ay gibi bir surede alisrsin ondan sonra cok zevkli gelirkarar senin.

• quote:

quote:

quote:

Evet var standart bf 3 te 3 ana mod 9 harlta var 3 ana mod derken mesela conquest modu bolge ele gecirme onun alt modlari conquest large asault vs.Senin dedigin rush atacker ve defender var atackerlar defenderlarin m com larini yok etmeye calisiyor defenderlar ise onceden belirlenmis sayida atacker yok etmeye.

Egerki premium editon alirsan 20 yeni harita arac silah ve yeni oyun modlari kazanabiliyorsun tank supression air supression scavanger gibi daha aklima gelmeyenler var.bu arada baslarda cok zorlaniesin 2 ay gibi bir surede alisrsin ondan sonra cok zevkli gelirkarar senin.

call of duty mw3 online tecrübem var proyum bir işe yaramazmı bf3'te

• kesinlikle bf3 almalısın, yeni oyunları beklersen yaz tatilin çöpe gidecek aldığın oyunların bi anlamı kalmayacak
  • Black Ops 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Black Ops 2.

nedenini açıklayabilir misin ?
  • Tartışmasız Bf3 .

• niya ?
  • battlefield seni savaş ortamına götürür bf al bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.