Arkadaşlar ipad almak istiyorum. ipad mini hoşuma gitti şimdi ipad mini2 çıktı. Kullanım amacım internetten haber okuma ,face , twitter youtube radyo dinleme tv izleme pdf okuma ara sırada oyun oynamak.
Bana ipad mini 1 mi ipad mini 2 yimi önerirsiniz ilk ios kullanımım olacak kısmetse.Orta kalite andorid telefon ile ipad kombinasyonu yapmak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: lactobacillus
Arkadaşlar ipad almak istiyorum. ipad mini hoşuma gitti şimdi ipad mini2 çıktı. Kullanım amacım internetten haber okuma ,face , twitter youtube radyo dinleme tv izleme pdf okuma ara sırada oyun oynamak.
Bana ipad mini 1 mi ipad mini 2 yimi önerirsiniz ilk ios kullanımım olacak kısmetse.Orta kalite andorid telefon ile ipad kombinasyonu yapmak istiyorum.
Gazete Facebook Twitter'da çok takılacaksanız iPad Mini 2. iPad mini retina olmadığı için gözünüzü yorabilir, Hatta Bozabilir de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ipad mini 1 tabi ki de , bakmayın yukarıda gözünüzü bilmem napar öyle böyle denmiş, şuan baktığınız monitörden daha net bi alet PPI değerleri, yıllardır 90-100 PPI lık monitörlere bakıyoruz, ipad mini 163 PPI, ekran değeri var. Ben 6 ay kullandım, işime yaramadığından lüks kaldı elimde sattım. Hele şuan 600-650 lere kampanya ile "0" cihaz alınabiliyorken , ipad mini 2 900 'den aşağı gelmez ise 1 900'den aşağı gelirse 2 derim.
Ayrıca ekran çözünürlüğü 1024*768 olduğundan grafikli oyunlarda da zorlanmıyor güzel bi avantaj. A5 chip ile