Şimdi Ara

Hangi Makina 800TL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben son zamanlarda fotoğrafçılığa merak saldım ve kendime Canon PowerShot SX510HS bu Makinayı almak istiyorum... Yeni başlayanlar için uygun veya benim için.... Uygun değlse bana 800 TL civarı bir makina Onerirmisiniz. Link bu:http://www.hepsiburada....inesi-p-FTKOMCANSX510HS
    Edit: FujiFilm hs28exs mi alıyım sırf vizor ve manuel zoom için alıcsm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en alınmayacak makineler bunlar. bunların yerine taş gibi aynasız makine alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon eos m al

• msouac M kullanıcısına yanıt
    Peki bana amatör ve kişisel ev kullanımı için maksimum 800 tl güzel vizoru ve manuel zoom ayarı olan sıfır makina onerirmisniz...

• aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Ve ben böyle kaba profosyenel gibi görünen bir şey arıyorum ve bu forumda neden fuji bu kadar kotuleniyor gittim tes ettim ve manuel olarak ayarını iyi yapınca mis gibi foto çekti. Ben için öyle kalitesi çok önemli değil... Geziye felan gidince güzel çeksşn yeter...

• eğer görünüm olarak biraz cüsseli(aynasızlara göre) bir şey istiyorsan o fiyata 1100d veya d3100'e bakabilirsin. Onun dışında eos m, nikon j1 veya v1, ya da olympusun aynasız modellerine de bakabilirsin.

• Karar verdim ve butcem de sonrada azaldığı için fujifilm sh28exs alacağım yaptığım testlere göre on yargıyı kaldırmak istiyorum.

• o zamam alınca anlarsınız niçin almamanız gerektiğini..

• alınacak bu fiyatlara en güzel makine 600D dir hocam 2,el al ömür boyu kırmadan kullan,
  • Ben ten profesyonel kullanıcam sırf keyif için !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.