Şimdi Ara

Hangi konudasınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EgeJRMAN

quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

quote:

quote:

quote:

quote:

Matematik de nasıl o kadar hızlısiniz?Biz çarpanlara ayırmaya gecicez

Devlet okulundayım.Diğer okullarda var mı bilmem ama her gün 2 ders fazla işliyoruz.Matematik'te harika bir şekilde ilerledik.Soru tipleri belli.Genel tekrar için bol zaman yarattık.Bazı okullar var müfredata göre ilerliyor.Ama cok yanlış yapıyorlar.Müfredata en az 1 ay fark atmak lazım ki konular otursun.Şuan prizma soruları çözüyorum.Ve bununda oturması zaman alacak.
    Dereceler halinde soru çözüyorum.
    Multi Kitap ile başlarım.Seviyesi tam TEOG'tur.Kazanımlı Soru Bankası ile devam ederim.Bunun seviyeside pek zor değildir.Sonra bilen bilir Anafen'in bordo kitabı var.O kitap beni bitiriyor.Seviyesi çok zor.Tavsiye ederim.Sonra Guvender felan sırasıyla bitiririm.Her hafta bir konu atladık.Bu hafta son konuyuda işleyip bitiriyoruz.Darısı hepinizin başına.Ama ileriye dönük çalışın bence.

Multi kitap güzel mi gerçekten?Teog'a 45 gün kala konuları bitirip Teog ayarı kitaplarla ufak konu tekrarı+soru çözmek hedefim.

Ben beğeniyorum.Ara sıra zor sorular çıkar ama TEOG'un zor olacağını düşünüyorum.Sana önerebileceğim kaynaklar ;
    Anafen'in yeni bir mavi kitabı var o baya iyi.
    Multi Kitap
    Palme'nin Matematiği iyi sayılır.
    İngilizce'de Marathon baya iyi.
    İnkılap'ta ben ne buluyorsam çözüyorum.
    Türkçe için önerim : TUDEM Tüm Dersler ( Bu kitabı mutlaka almalısın.Çok zordur.Ama Türkçe'de bu seneki atasözü sorusuna cok benzeyen bir soru var.Hatta soruda diyor ki . Hangisi alcakgönüllük ile ilgilidir diye cevapta TEOG'un aynısıydı.Seni geliştirir. )

İngilizce marathon kullanıyorum kelime ezberi test falan,anafene gidiyorum kazanımlı kitap çok iyi.Matematik her kaynağı cozuyorum coşku anafen sınav pianalitik zambak.Turkce'den artik deneme çözüyorum,Fende bol test her kaynaktan fenim çok iyi zaten bu yöntemim iyi.Su an en dusuk dersim Türkçe son zamam deneme söyleyim.116 Net.Mat 1,İng 1,Türkçe 2.Yanlışlârdan 2si dikkat bunları Teog'a yapmam.Bildiğiniz gibi bu denemeler Teogdan zor oluyor. Turkce'den Tudem Tek Ders Türkçe alsak nasıl olur?

2 Mart Zaman'da 1 yanlışım çıktı benim zordu ama o :)

Türkçeyi 20'ye sabitlemem lazim.Türkçe icin tudem mi diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TUDEM bu zamandan sonra seni baya geliştirir.Ama zorluğunu göze almalısın.Ben çözmüyorum şuan çünkü bazen seviyemizi aşıyor.

• Toplama çıkarma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.