Şimdi Ara

Hangi internet servis sağlayıcısı daha uygun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Kasım itibariyle mevcut internet taahhüdüm sona eriyor ve yeni bir servis sağlayıcı seçmem gerekiyor. Şu anda millenicom kullanıyorum ve aylık 450 TL ödüyorum. Ancak yeni teklif olarak ilk 6 ay 650 TL son 6 ay 750 TL gibi bir fiyat verdiler. Bu nedenle alternatif firmalara yönelmeyi düşünüyorum.

Altyapım TT Fiber.

Tecrübelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicoma biraz çemkirince fiyat düşüyorlar. Eğer memnunsanız ve uygunsa kalabilirsiniz. Yok eğer değilse zaten Mobilfree Mayıs sonuna kadar 299 TL diyor. Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs desek 7 ay yapar 299 TL'den.

Millenicomun tekifine göre hesaplarsak, Mobilfree'nin aylık 299 'dan 1200'e çıkarması lazım ki, anca denkleşsin. Yani şu uygun fiyat çok mantıklı geliyor ama daha 1 aylık firmaya da yönelmek size kalmış.

Yıllardır Poyraznet olarak bilinen Powernet kullanıyorum şimdilik, taahhütsüz hizmet veriyor. Ve diğerleri gibi ilk 3 ay şu kadar sonra bu fiyat demiyor. Fiyatları da piyasaya göre hep uygun. Fakat gidişata göre Mobilfree'yi deneyebilirim.

Referans üzerinden üye olursan da 30TL 12 aylık indirimin var. 2026 Temmuza kadar fln da sabit fiyat garantili.

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.