Bildirim
Hangi hosting paketini almalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güncel _____________________________ -
Access veritabanı kullandığın için windows hosting almanı öneririm.İleride veritabanı ile farklı işlemler yapmak gerekirse asp gerekebilir. _____________________________ -
Uygulama veritabanımı mysql'e taşıyorum. Servlete girmeden küçük bişey yapıyım dedim ama gereksinimler değişti. Teşekkür ederim ilginiz için. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kralnigde
Uygulama veritabanımı mysql'e taşıyorum. Servlete girmeden küçük bişey yapıyım dedim ama gereksinimler değişti. Teşekkür ederim ilginiz için.
Merhaba Linux hosting lazımsa veya web tasarım lazımsa uygun fiyata yardımcı olabilirim.
Hosting paketlerimiz için:http://baskentmedya.net/hosting.php
Tel: 0850 304 66 04
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ket Web® Dijital Medya Ajansı - Ankara Web Tasarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler