Şimdi Ara

Hangi hosting firmasi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tanitim amacli basit bir websitesi kurmak istiyorum. Uyelik, satis gibi seyler olmicak. Hangi hosting firmasindan hangi paketi tercih etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Arkadaslar tanitim amacli basit bir websitesi kurmak istiyorum. Uyelik, satis gibi seyler olmicak. Hangi hosting firmasindan hangi paketi tercih etmeliyim?

Merhabalar;

Tarafınıza hosting hizmeti sunmaktan memnuniyet duyarız,

Yıllık 14.90 TL'den başlayan fiyatlarla hosting hizmeti sunmaktayız. Bireysel çözümlerimiz tarafınızın ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Eğer alan adınız yoksa 4. yaşımıza özel sunmuş olduğumuz kampanyamız çerçevesinde Limitsiz Hosting ve Ücretsiz 1 Adet Alan Adı ( domain ) ikisi birlikte yıllık 39.90 TL'ye sunmaktayız.

Web sitemizden detaylara ulaşabilir, sorularınız için iletişime geçebilirsiniz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Merhaba hocam anladığım kadarı ile çok kaynak gerekmeyecek bir site.

Turhost ya da Natro önerimdir.

Turhost ta telefon desteğı yok ama iyi bir firmadır.

Natro 7/24 telefon desteği var. İkisinden birini hangisi sana uygunsa secebılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Arkadaslar tanitim amacli basit bir websitesi kurmak istiyorum. Uyelik, satis gibi seyler olmicak. Hangi hosting firmasindan hangi paketi tercih etmeliyim?

Merhaba

Ücretsiz hosting hizmetimizden yararlanabilir, daha sonra eğer ihtiyaç duyarsanız ücretli paketlerimizi tercih edebilirsiniz.

Detaylar:www.hostingvadisi.com
  • Wordpress mi kuracaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikiret

Wordpress mi kuracaksınız?

hayır hocam. çok sık değiştirmeyeceğim, üyelik bölümü, forumu vb. olmayan basit bir tanıtım sitesi hazırlicam.
  • Merhabalar Yıllık Sadece 10 ₺'ye Hosting
    Yıllık 8.20 $'a ise Domain
    Üstelik Tasarımı da isterseniz biz yapıyoruz!
    Hemen Teslim Garantisi İle!
    Telefon: 0538 944 61 30
    E-Mail: iletişim@yasammedya.net
    yasammedya.net
    yasammedyaa.com
    //Saygılar :)
    Yaşam Medya
    ---------------
    Emir E.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CyBeRBoY kullanıcısına yanıt
    Statik HTML sayfa olacaksa hostingin çok hızlı, çok gelişmiş olması gerekmiyor. Sizi yarı yolda bırakmayacak, sürekli açık olan, bayramda seyranda bile arayınca ulaşabileceğiniz bir telefonu olan bir firma ile çalışın.
    alastyr daha önceden kullanıp pek sıkıntı yaşamadığım bir firma düşünülebilir. isimtescil daha önceden sitemi sildi ve yedekleri yüklemedi. Natro ile de çok sorunlar yaşadım. Bunları söyleyebilirim. WordPress kuracak olsaydınız başka firmalar önerebilirdim.
  • Benim de benzer bir sorum olacak. Adobe Muse ile bir site hazırlayacağım. NATRO'dan domain aldım ama hosting alma adımlarında PLATFORM seçimi var. Hosting için hangi platformu seçmem gerekiyor?

Cpanel
    Plesk Panel
    Windows server 2002
    Linux

Fotoğrafçılık üzerine bir site kuracağım. Video vb. olmayacak. Yorum yapabilecek var mı acaba?

Şimdiden teşekkürler
  • www.hosttr.in her türlü seçenek var bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar hocam,
    biaweb.net firması ile çalışıyorum, telefon ve mail desteklerine 24 saat bakıyorlar. tavsiye edebileceğim firmalardan birisi. anırım turhost ve natro kadar büyük değiller
  • Sorunu hallettim beyler herkese teşekkür ederim. GoDaddy'nin kolay kurulum temalı indirimli bir paketi vardı onu aldım. Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.