arkadaslar 16 cm lik kolon bakıyorum. sony ya da pioneer teyp alırsam onunla kullanacagım. siz ne önerirsiniz? araç spor ve 2 kisilik oldugundan dolayı yer imkanım yok yani anfi, bass vs almayacagım. sadece iyi bir teyp ile tatmin edici bir ses alacagım kolon bakıyorum. kendi sistemide guzel ancak mp3 calmiyor. isvec malı bi marka vardı ama ismini unuttum markanın o nasıldır sizce? cevaplarınız icin teskkr ederim...
pioneer ın coaxial hoparlörleri yeterince işini görür.
quote:
Orjinalden alıntı: happycar
pioneer ın coaxial hoparlörleri yeterince işini görür.
tesekkrler bir bakaım..
mid takımı düşünürseniz daha kaliteli sese ulaşabilirsiniz.
yok cok bırkalamak istemiorm. zaten kucuk arabanın ici her turlu bunlar yeter. bide belki kucuk bi anfi koyarım.
quote:
Orjinalden alıntı: Ewren
yok cok bırkalamak istemiorm. zaten kucuk arabanın ici her turlu bunlar yeter. bide belki kucuk bi anfi koyarım.
kucuk amfi dediğiniz mid takımlarına (componentlere) nazaran biraz daha fazla yer kaplayacaktır ama tercih sizin.
arkadaşım anfisiz çoğu 16 cm hoparlörden verim alamazsın 2 kanallı küçük bir anfi yeterli olur ama eger anfisiz verim almak istiyorum dersenhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4466&k_id=459&kn=PIONEER bu ürün işini görürteypdede sony ve pioneer yerine jvc öneririm ses kalitesinde ne pionner nede sony yarışabilir ama illaki pioneer yada sonyden birini seçicem dersen pioneer almanı tavsiye ederim
arkadaşım anfisiz çoğu 16 cm hoparlörden verim alamazsın 2 kanallı küçük bir anfi yeterli olur ama eger anfisiz verim almak istiyorum dersenhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4466&k_id=459&kn=PIONEER bu ürün işini görürteypdede sony ve pioneer yerine jvc öneririm ses kalitesinde ne pionner nede sony yarışabilir ama illaki pioneer yada sonyden birini seçicem dersen pioneer almanı tavsiye ederim
teşekkür ederim. boyut olarak ufak bir anfi ne önerirsiniz peki? güclü bisey olmasına gerek yok isimi gorsun yeter. ayrıca bu pioneerlar 17 cm ama benim kolonlar 16 cm. bir baktırayım eger olursa zaten 17cm alırız..