Bildirim
Hangi havyayı almalıyım? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Havyanın öyle olduğunu bende düşünüyorum hocam ama sehpa ve pompa için alınabilir havya ve lehimse hobi için idare eder -
quote:
Orijinalden alıntı: mfatih1905
Havyanın öyle olduğunu bende düşünüyorum hocam ama sehpa ve pompa için alınabilir havya ve lehimse hobi için idare eder
Sehpa kendin yap daha iyi , lehim teli ve pasta 1 tl tutmaz . Havya da zaten is yapmaz . Pompa mi ? Is gorecek pompalar zaten 10 tl den basliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde bulunsunluk, lehim teli kalitesiz olunca tutmaz deli eder.pompanın ucu çabuk deforme olur, ama ayda yılda bir için alınabilir, 2 sene önce class marka aldım, beklemediğim kadar sağlam çıktı, proskit ucuda 1 senedir kullanıyorum, diyot ile 40 w ve 20 w olarak kullanıyorum, ucun ömrünü çok uzatıyor, 20w için 3 kademe anahtar ve bir diyot yeterli, alternansın biri geçmeyince güç yarıya düşüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 3 Aralık 2014; 21:46:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X