Şimdi Ara

Hangi hafif ticari ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Combo'da arka koltukları yatırdığınızda 165 cm derinlik oluyor.

Fiorinada bu ölçü 110cm, eski dobloda 135 cm. Yeni doblo da çok farklı değildir, cunkukoltuk yatarken önce sırt yatıyor, sonra zemin ile beraber devriliyor.

Almadan önce sizin için derinlik önemli ise mutlaka koltukları yatırıp ölçün.
  • opel corsa bazlı combo ticari sınıfın iyilerinden ama nedense yerliler ve vw caddy yaşam şansı vermedi comboya. Bence fiyatları makul opel güvencesi var tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

150.000 dediğine göre muhtemelen eski kasadır. Bu tamamen yeni, önyargıyla yaklaşma derim. Ayrıca kullanmasını bilene günümüz araçları ömürlük..

deviri genelde 2000 in üstünde tuttuyorum evet sölediğin doğru eski kasada oluyor ama oluyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Combo'da arka koltukları yatırdığınızda 165 cm derinlik oluyor.

Fiorinada bu ölçü 110cm, eski dobloda 135 cm. Yeni doblo da çok farklı değildir, cunkukoltuk yatarken önce sırt yatıyor, sonra zemin ile beraber devriliyor.

Almadan önce sizin için derinlik önemli ise mutlaka koltukları yatırıp ölçün.

halen kullandığım bir araba ölçüleri bana uygun comboda beni düşündüren tek şey kasasının eski olması yani 2012de yeni kasa satışa sunulacak bursada yapıldığı için onuda eledim eski kasayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: comboteam

quote:

150.000 dediğine göre muhtemelen eski kasadır. Bu tamamen yeni, önyargıyla yaklaşma derim. Ayrıca kullanmasını bilene günümüz araçları ömürlük..

deviri genelde 2000 in üstünde tuttuyorum evet sölediğin doğru eski kasada oluyor ama oluyor yani

Sen 2000 devrin üstünde tutuyorsun çünküa raç 75 beygir haliyle gitsin diye biraz gaz pedalına dokunuyorsun. Yeni Doblo'da öyle birşey yapmana gerek bile kalmayacak. Araç gerçekten performanslı ve konforlu. Otomobil konforuna yaklaşmış diyebilirim ama bir otomobil konforu gibi değil. Combo'yu bilmiyorum ancak aratacağını sanmıyorum.

Doblo'da bir ara yakıttan şikayet ediliyordu şu anda durum nedir orasını bilemiyorum. Bu söylediğim ilk çıktığı zamanlardaydı tabi orasını da düşünmek lazım.

Doblo'ya önyargılı yaklaşmayın derim. Test etmenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

quote:

Sen 2000 devrin üstünde tutuyorsun çünküa raç 75 beygir haliyle gitsin diye biraz gaz pedalına dokunuyorsun. Yeni Doblo'da öyle birşey yapmana gerek bile kalmayacak. Araç gerçekten performanslı ve konforlu. Otomobil konforuna yaklaşmış diyebilirim ama bir otomobil konforu gibi değil. Combo'yu bilmiyorum ancak aratacağını sanmıyorum.

Doblo'da bir ara yakıttan şikayet ediliyordu şu anda durum nedir orasını bilemiyorum. Bu söylediğim ilk çıktığı zamanlardaydı tabi orasını da düşünmek lazım.

Doblo'ya önyargılı yaklaşmayın derim. Test etmenizi öneririm.

yanlış karar verip 1 senede arabamı satmak istemiyorum. çevremde çok gördüğüm için önyargılı davranıyorum yoksa gidip 50 bin caddy neden alayım ? 1 seneye yakın dobloda kullandım 2002 modeldi arabanın hergün biyerinden ses geliyordu 98binde. model farkı olsada aynı fabrikadan çıkıyor. ben kötü araba demiyorum güzel yapılmış donanımı falan ama işte bi önyargı var ne olursa olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srht99 -- 22 Ağustos 2011; 3:56:33 >

• Tabi insanın başından kötü tecrübe geçince ön yargılı yaklaşmayı doğal görürüm. Sütten ağzı yanan hesabı.

Test etmeden ön yargıyı atamazsınız ama ya da yakın bir tanıdığınızda yeni kasa olsa daha iyi tecrübe edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 22 Ağustos 2011; 3:56:59 >
  • En azından test et. Bu her araç için geçerli..
  • quote:

En azından test et. Bu her araç için geçerli..

combo 1.7 ve connect 1.9 u test ettim connect biras hantal kaldı vede konforsuz. berlingo partneri merak ediyorum en kısa zamanda onlarıda test etmeliyim
  • quote:

quote:

combo 1.7 ve connect 1.9 u test ettim connect biras hantal kaldı vede konforsuz. berlingo partneri merak ediyorum en kısa zamanda onlarıda test etmeliyim

Test ettiğin connect kaç PS'ti? Konforsuzluğuna birşey diyemem ama hantallığı yakıştıramıyorum..(75'lik hariç)

• quote:

quote:

quote:

combo 1.7 ve connect 1.8 i test ettim connect biras hantal kaldı vede konforsuz. berlingo partneri merak ediyorum en kısa zamanda onlarıda test etmeliyim

Test ettiğin connect kaç PS'ti? Konforsuzluğuna birşey diyemem ama hantallığı yakıştıramıyorum..(75'lik hariç)

1.8 110 ps di. comboda 1.7 cdti 100 bg di combo daha hafif olduğu içindir connectin 0-100 km hiç beğenmedim .

• quote:

quote:

quote:

quote:

combo 1.7 ve connect 1.8 i test ettim connect biras hantal kaldı vede konforsuz. berlingo partneri merak ediyorum en kısa zamanda onlarıda test etmeliyim

1.8 110 ps di. comboda 1.7 cdti 100 bg di combo daha hafif olduğu içindir connectin 0-100 km hiç beğenmedim .

Çok ilginç. Ama güç/ağırlık oranı olarak Combo daha avantajlı. Boş ağırlıkları arasında 250kg fark var. 0-100 süreleri aynı ve son hız değerleri yakın. Combo daha hafif olduğundan düşük hızlardan daha çabuk sıyrılıp önde bitirecektir. Ya da motorun karakteri hoşunuza gitmemiş olabilir. Bu yorumunuzdan sonra ben kesinlikle 2.0 Doblo diyorum. 1.6 105'lik de memnun edebilir. Tabi PSA grubunu da ihmal etmeyin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok ilginç. Ama güç/ağırlık oranı olarak Combo daha avantajlı. Boş ağırlıkları arasında 250kg fark var. 0-100 süreleri aynı ve son hız değerleri yakın. Combo daha hafif olduğundan düşük hızlardan daha çabuk sıyrılıp önde bitirecektir. Ya da motorun karakteri hoşunuza gitmemiş olabilir. Bu yorumunuzdan sonra ben kesinlikle 2.0 Doblo diyorum. 1.6 105'lik de memnun edebilir. Tabi PSA grubunu da ihmal etmeyin..

1 ve 2 inci vites değerleri çok yakın comboda 3e takınca fark açılıyor. doblodada fazla fark olacağını sanmıyorum doblodada 3üncü vitesten sonrası bana kötü geliyordu. (2.0 da çok yakar )

• Diyecek söz bırakmadın. Test izlenimlerini bekliyoruz..
  • berlingo partner bide dobloyu test edersem bi karara ulaşırım. ( sanırım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srht99 -- 22 Ağustos 2011; 4:57:38 >
  • quote:

berlingo partner bide dobloyu test edersem bi karara ulaşırım. ( sanırım )

En güzel olanını yapıyosun Test et bütçene ve içine sineni al...
  • dobloyu test ettim konfor olarak eskisine göre çok güzel olmuş yol tutuşu pozitif yönde artmış. performansı güzel yokuşlu yolda duman attı bi kere
    kararımız verdik 2011 combo. ancak fiyatlar temmuzda artmış nedense

1.7 cdti 32bin olmuş her ay artıyor özellikleride şunlar :

AIRBAG - SÜRÜCÜ HAVA YASTIĞI
    EMNİYET KEMERİ - AKTİF KEMER GERGİSİ ÖN
    EMNİYET KEMERİ - ÖN KOLTUKLARDA ÜÇ NOKTADAN BAĞLANTILI EMNİYET KEMER SİSTEMİ
    FREN - ABS
    GÜVENLİK - KAPI İÇİ ÇELİK EMNİYET KİRİŞLERİ
    İKAZ - FARLAR AÇIK UYARISI
    KİLİT - MERKEZİ KİLİT
    KİLİT - UZAKTAN KUMANDA
    İç Donanım
    HİDROLİK DİREKSİYON
    DİREKSİYON - YÜKSEKLİK AYARLI
    KOLTUK - YÜKSEKLİK AYARLI SÜRÜCÜ KOLTUĞU
    KOLTUK BAŞLIĞI - ÖN
    TRIM - PEDALLAR: KATLANABİLİR PEDALLAR
    Dış Donanım
    CAM - ELEKTRİKLİ ÖN CAMLAR
    CAM - ISITMALI ARKA CAM
    FAR - ARKA SİS LAMBALARI
    FAR - YÜKSEKLİK AYARLI
    KAPI - ARKA KANATLI KAPI
    KAPI - YAN SÜRGÜLÜ KAPI, SAĞ
    SİLECEK VE YIKAMA - ARKA CAM SİLECEK
    SİLECEK VE YIKAMA - ARKA CAM YIKAMA
    Multimedia
    AUDIO - CD PLAYER
    AUDIO - RADYO ÇALAR
    BİLGİ SİSTEMİ - NAVIGASYON SİSTEMİ
    BİLGİ SİSTEMİ - NAVIGASYON SİSTEMİ (APS)
    HOPARLÖR - 4 AD.
    Diğer
    DİĞER - METAL SEPERATÖR
    DİĞER - FİLİTRE POLEN, MİKROFİLTRE (TOZ VE POLEN FİLTRESİ)
    IMMOBILIZER - IMMOBİLİZER
    SENSÖR - DIŞ ORTAM ISI GÖSTERGESİ, DİJİTAL SAAT
    ŞANZIMAN - 5 İLERİ MANUEL
    - KLİMA - AC, OTOMATİK

doblo da çok hoşuma gitti ama fiyatı daha pahalı olunca vazgeçtik hemen hemen comboyla aynı özelliklere sahip. nese arabayı alınca bi doğu tarafına gidecem izlenimlerimi bildiririm. hepinize teşekkürler

• Duman yoksa güç yok demektir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Duman yoksa güç yok demektir..

çok atik yokuşlar hariç bide bana megachip olayını anlatırmısın yakıtta nasıl az harcıyor anlamadım artması gerekmezmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srht99 -- 24 Ağustos 2011; 0:28:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.