Şimdi Ara

Hangi fare (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Emreala kişiden kişiye göre değişir önemli olan dediğin gibi ele tam oturması

@16asd208 satan ben değilim zaten, o sadece bir örnek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

Orijinalden alıntı: tr_rammstein_tr

Bunları sakın alma paran boşa gitmesin, bak ikinci elde bir arkadaş g300 satıyor mesela.

http://forum.donanimhaber.com/m_111593961/tm.htm

O fiyat ne yahu adami kaziklamaya mi calisiyorsun. 60 tl ye sifir g300s bulursun eski pusku seyi napsin adam

Evet doğru söylüyorsun bide 300s deil 300.Daha ucuz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para biriktirip üniversitede alacam fareyi.ona karar verdim.

• Herkesin el yapısı ve zevkleri farklı olduğu için test ederek öğrenmek en iyisi olur. Everest farelere bakmanı bile tavsiye etmem genellikle çok hafif oluyorlar bu da oyunlarda özellikle fps oyunlarında çok sıkıntı yaratır ayrıca 3-4 ay içinde bozulur veya bir sıkıntı çıkarır seni pişman eder. Aynı şekilde frisby gibi markalardan da uzak dur çin malı fare-klavye alınmaz ömürleri 3-4 ayı geçmiyor ne yazık ki.
  • kaliteli olması ve bozulmaması dışında senin zevkine bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

Herkesin el yapısı ve zevkleri farklı olduğu için test ederek öğrenmek en iyisi olur. Everest farelere bakmanı bile tavsiye etmem genellikle çok hafif oluyorlar bu da oyunlarda özellikle fps oyunlarında çok sıkıntı yaratır ayrıca 3-4 ay içinde bozulur veya bir sıkıntı çıkarır seni pişman eder. Aynı şekilde frisby gibi markalardan da uzak dur çin malı fare-klavye alınmaz ömürleri 3-4 ayı geçmiyor ne yazık ki.

En iyisi alacağım zaman media markt a gidip kontrol etmek.
  • Gittim g300 s aldım ama elime tam oturmuyor .
    m90 ın aynısı neredeyse(büyüklük).
    daha denemedim deneyeceğim şimdi en azından bi faydası olur ,bir rank atlattırsa yeter
    makro kullanan bi insan değilim değerini bilmiyorum yani artı sağlamıyor şuan.
  • Emreala E kullanıcısına yanıt
    Makro istemediğini söyleseydin başta asus ux300 önerirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_rammstein_tr

Makro istemediğini söyleseydin başta asus ux300 önerirdik.

asus ux300 için link bulamadım yardımcı olabilir misin ?
  • Asus gx850 aldim yanina bloody b-081 aldim. Param ancak buna yetti :/

• secokul S kullanıcısına yanıt
    sana gelmezdi zaten arkadaş idareten birşey aradığı için söylemiştim, bu arada hayırlı olsun.

http://www.ereyon.com.tr/urun/asus-ux300-.aspx
  • Bende makro kullanmadigim icin sordum asus gx850 yerine sence aliyimmi? Iptal edicem ona gore :)

Bu çok iyi birşey değil, sadece büyük eller için tutuş yapısı güzel ve geliştirilmiş optiği var. Kısaca oyun farelerinin en alt kademesi diyebiliriz, fazla birşey istemeyenlere.

Zaten iyi oyuncu her türlü fareyle oynar, bir dene hevesini al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC055DB6A -- 15 Kasım 2015; 18:20:04 >
  • valla tutuşu güzel olması önemli benim için en çok. ya şu black friday den amazon fln güzel bi mouse ve mousepad çıkar mı diyorum ama işte soru işaretleri dolu kafam bunu sipariş verdim. iptal edebilirm hala. düşünüyorum işte bilemedim tutuşu güzel gibi görünüyor büyük el için olması da bana uygun. ben makro fln kullanan biri değilim. bilemiyorum ki
    Makro zaten hile sayılır en iyisini yapıyorsun. Boyut olarak gx850 ile aynı sayılır tek farkı şekli.
  • Bence de ele tam oturması gerekli. Ne küçük ne de büyük gelecek..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.