Şimdi Ara

hangi ekran kartını alıyım bilmiyorum YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar bende P4 2.4 GHZ 80 GİGABYT 128 GEFORCE EKRAN KARTI 512 RAM GİGABYT S8651 ANAKART VAR ben bu hafta SPARKLE 7300GT 512MB 128BIT PCIEX EKRAN KARTI veya256 MB. GEFORCE FX5500 Tv Out 8X almayı düşünüyorum ama bilgisayarımı kasarmı bilmiyorum lütfen cevap yazarsanız sevinirim...

• anakartın agp mi destekliyor pci-ex mi =?
  • anakartım ne desteklediğini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim...
  • şuan hangi ekran kartını kullanıyorsun arkadaşım ekran kartın ve anakartın hakkında biraz bilgi verebilirsen yardımcı olmaya calısıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: jtech

anakartım ne desteklediğini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim...

Anakartınız AGP destekli...
    http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 11 Ekim 2007; 23:36:18 >
  • anakartın agp destekli arkadaşım yani benim gibi.Sana şunu tavsiye edebilirim ilk önce kendine yeni bir ram almalısın en az 1gb.Neden 1 gb dersende sistemin rahat ve hızlı olsun.Daha sonra yapacağın ilk iş te ekran kartı almadan ilk önce bir psu alman.Psu olarakda bugun aldığım Asus Powered 550Watt önerebilirim.

Bak şuan benim sistemim : 2.66 işlemci + 1 gm ram + agp slotlu anakart + asus powered 550watt psu ve x1950gt ekran kartı

asus powered 550watt psu ve x1950gt ekran kartını daha bugun aldım ve tek kelimeyle mükemmel.Sende böyle mükemmel bir sistem istiyorsan yapman gereken tek şey en azından 512 mb bir tane daha ram alman sonrada asus powered 550watt psu ve x1950gt ekran kartını almandır.Türkiyede agp ekran kartlarında 1950gt en iyi 2.ekran kartıdır.psu da bilinmiş güçlü ve sessizdir.

sana ücret olarakda 1950gt agp ekran kartı : 235ytl
    asus powered 550Watt psu : 150ytl
    512 mb ram : 40-60ytl arasıdır tahminimce

toplam fiyatın 435 ytl civarı yapıcak.Eğer imkanın varsa biraz sabret bayram sonrası bu dediğim ürünleri al ve en az 3-4 yıl rahat et son cıkan oyunları sorunsuz %80-%90 performansla oyna imkanın varsa bunu yap ama imkanın yoksa bu kadar para vermeye ....1650prolar var 135 ytl civarı ekran kartı 500 Watt bi psu alırsın 85 ytl civarında bide 40 ytl ye ram alırsın 260 ytlye patlar en azından hadi 250 ytl de yani...bu senin imkanına kalmış arkadaşım...

• ANAKART
    8S651M-RZ
    HT Teknolojili 533MHz FSB Intel® Pentium® 4 işlemci desteği
    Integrated Real 256bit Graphics Engine
    DDR 333/266 bellek desteği
    6 x USB 2.0
    Entegre 10/100 ağ bağlantısı
    Entegre yüksek kaliteli 6-Kanal AC'97 ses

EKRAN KARTI
    128 MB GEFORCE FX 5200 EKRAN KARTI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musty-016 çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok işime yarıyacak...
  • PSu olarak 500W BlueStorm II fazlasıyla yeter o sisteme,
    fiyatı da 115 YTL civarında, Inventus'la görüşün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

PSu olarak 500W BlueStorm II fazlasıyla yeter o sisteme,
    fiyatı da 115 YTL civarında, Inventus'la görüşün...

ewet katılıyorum rahatlıkla yeterli.üzerine birde x1950gt agp alırsın (exa'da 233 ytl en uygun ve güvenilir) mükemmel olur fiyatda 600 ytl değil 350 olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: jtech

musty-016 çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok işime yarıyacak...

ne demek herzaman yardımcı olurum bilgilerimi herzaman paylaşırım yeterki ihtiyac olsun herkezin ihtiyacı oluyor ben bile ekran kartımı burdaki arkadaşların tavsiyeleriyle aldım..ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem herzaman yardımcı olamaya calısırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.