Şimdi Ara

Hangi e-book okuyucuyu almalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme: Clibro basic aldım idareten.

Ürün hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 30 Haziran 2016; 1:59:12 >

• Ben de arıyorum, araştırıyorum. Öneri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seslerin efendisi

Ben de arıyorum, araştırıyorum. Öneri lazım.

Calibro Touch Lux ve Kindle Paperwhite 2015 arasında kalmıştım . Daha önce kullanmadığımdan pek fikrim de yok açıkçası . Ben alsam da şu aralar yoğunluktan okuyamıyorum . En iyisi 1 ay sonra almak bana göre hem dolar kuru da biraz iner diye umut ediyorum .
  • Kobo glo hd al d&r'den garantiside olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arayıştayım Kindle epub desteklemiyor, çevirmek gerekiyor, Kobo'ların ek hafıza kartı seçeneği yok 4 gb ile sınırlısınız, Calibro'nun tasarımı ve kalitesinin kötü olduğunu söyleyenler oldu ayrıca beyaz ışığın göz yorduğunu söyleyenler var. Çok kararsız kaldım. Kobo Glo HD arttırılabilir hafızalı olsaydı ilk seçenek olacaktı ama 4GB yetersiz kalabilir.
  • Kobo glo aldım yakın zamanda 3. E book readerım inanılmaz memnun kaldım. ışıklı olması resmen akşamları kitap okuma süremi arttırdı, muzdarip olduğum bi konuydu. Da anlamadığım 4 gb ın nesi yetersiz yaklaşık 3000 kitap eder ömür boyu okuyacağınız kitabı saklarsınız yani??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Kobo glo aldım yakın zamanda 3. E book readerım inanılmaz memnun kaldım. ışıklı olması resmen akşamları kitap okuma süremi arttırdı, muzdarip olduğum bi konuydu. Da anlamadığım 4 gb ın nesi yetersiz yaklaşık 3000 kitap eder ömür boyu okuyacağınız kitabı saklarsınız yani??

Kullanmadığımdan cahilliğimi af görün .Okuyucuya uygulama yükleme şansımız var değil mi ? (Adobe ,aldiko vb )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 13 Mayıs 2016; 22:14:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kitap Okuyucu Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    hangi DELL'i almalıyım?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şehitkamil kullanıcısına yanıt
    Hayır böyle ozellikleri yok e book readerlarin. Sadece e book pdf gibi dosyalar için kullanacaksiniz hafizayi.

• dataman kullanıcısına yanıt
    Bir ePub dosyası ortalama 3-4mb. 4 GB hafızaya 1100 kitap sığıyor. Aynı anda 1000 kitapmı okuyorsunuz neden hafızası yetersiz geldi ?

• Hocam ben Manga ve çizgi roman da okuyorum, cbr dosyaları büyük yer kaplayabiliyor.
  • yeterli türkçe içerik varmıdır satışta peki?
    internetten ücretsiz download edilebilirleri sormuyorum
    satın alarak okumak istiyorum bilen varmı?
  • Kesinlikle NOOK

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakinharman S kullanıcısına yanıt
    İdefix,Babil ve D&R sitelerinde e kitap satışı mevcut.Ama her kitabın e kitabını bulmak mümkün değil.
  • ışığı olan hangisiyse onu alın.

paperwhite derim. epub desteklemiyor evet. calibre programı ile 20 saniyede falan azw3 veya mobi formatına çevirip rahatça okuyabiliyorsun. dert etmeyin formatları o kadar. sadece pdf düzgün çevirmiyor o kadar.

pahalı ama parasını hakediyor.

e-kitap ile ilgili başlık var.oraya bakın bence
  • Kindle, kobo gibi markalar varken calibreden uzak durun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

5 saat içinde cevap gelmedi diye gelen edite bak...

Sony reader, amazon Kindle. Bunları kullandım, kefilim. Kindle epub desteklemiyor diyenler olmuş, pdf diyeceklerdi galiba. Ama sıkıntı olmuyor pek, aynı kitabın genelde hem pdf, epub ve mobi formatı oluyor.
    Not: sony ler pdf de sıkıntı çıkarmıyor. Hafıza,bataryaya bakmak anlamsız. Bence bilinir markalardan alacağınız sürece kıtasınız ışıklı olup olmaması (opsiyonlu) ve fiyat olmalı.

Yok yav o öyle degil Konuyu açtıktan sonra yaptığımın mantıksız oldugunu anladım. Zaten 1-1.5 ay okuma durumum olmucak . O zaman 1 aya kim öle kim kala

• Şehitkamil kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

Yazdık o kadar ya... Sen yine bir düşün istersen hocam

Hocam zaten markalar hakkında konuda yazılanları okuyorum ve dikkate alıyorum Yine aynı markalar ile karşılaşacağm

• Güncel .

Fikri olanlar söyleyiversin .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.