Şimdi Ara

Hangi dizüstü bilgisayarı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Temel olarak 3d ve 2d programlarda çizim, tasarım yapmak ve günümüz oyunlarını oynamak için bilgisayar kullanıyorum, üniversitede okuduğum için çok fazla mekan değiştiriyorum bu yüzden daha kompakt bir bilgisayara ihtiyacım olabiliyor.
    Geçen yıl asus x550v bir dizüstü bilgisayar almıştım işlerimi çok fazla olmasada hallediyordu ancak bataryası bozulunca tamir ettirmek yerine yenisini almayı düşündüm,

Konuya gelecek olursam 2. El olarak Hp victus 16 s0053nt ve Asus vivobook 16x K3605ZC olmak üzere iki bilgisayar buldum ve acayip kararsız kaldım bugüne kadar dizüstü olarak sadece asus kullandım ve glidex gibi bir çok özelliği oldukça işime yarıyor tasarım olarakta daha kompakt ve işlerim için uygun ancak öte yandan hp bilgisayarın özellikleri katbekat daha iyi olmasına rağmen oldukça dobra ve ağır.
    Gönlüm asusa gidiyor ancak sizce raminin ddr4 olması veyahut ekran kartının 3050 olması yeni nesil oyunlarda veya blender gibi tasarım programlarında bana çok fazla sorun çıkarır mı?.

Konuda açık fikirlerinizi yazarsanız veya daha iyi bir öneriniz varsa tavsiyenizi söylerseniz çok memnun olurum ,teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOTAQ -- 20 Haziran 2026; 1:27:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Konu yanlış yerde. Kompakt bir şey istiyorsan MacBook alirsin, aksi durumda bütçenin yeteceği en güçlü laptop u almalısın. Senin durumunda Hp oluyor bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

12 taksit imkanı sunuluyor işini görecek bir model seçilebilir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.