Şimdi Ara

Hangi derin dondurucu? (Profilo vs Indesit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Indesit

Birbirlerine kıyasla dikkatimi çeken artıları:

Profilo: A++ olması, Profilo olması
    Indesit: Nofrost olması, Otomatik defrost olması

Arkadaşlar kısa bir araştırma sonrası 900-1200 bandında seçenekleri bu iki modele indirdim. Hacim olarak kıyaslamaya gerek yok; çünkü ikisi de benim için yeterli. Buradan sonra kararsız kaldım. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElrondPeredhil -- 13 Mayıs 2016; 21:21:48 >

• Elbette Profilo. No frost zaten arıza riski yüksek bir çözüm. Bir de Indesit olursa çok kısa sürede sorun yaşarsınız.No frost alacaksanız tercihiniz Liebherr, Electrolux veya Bosch, Siemens, Profilo olmalı. Bunlarda da bütçe artırımına gitmek gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,
    Eskiden buzdolaplarının karını buzunu eritmek için fişini çeker bir kaç gün bekletirdik havlular kovalar falan çok zahmetli bir işti. Şimdi bu Profilo'da nofrost yok ve manuel defrost diyor. Yani bunun yıllık kar buz su akıtma gibi bakımları mı olacak? Nofrost ve otomatik defrost olan makineye göre bunun ekstra başka bir zahmeti var mıdır?
  • Çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,fırın konusunda tercihlerim tamam.

Fakat buzdolabı konusunda kararsızım.No frost düşünüyorum.Fakat buzdolabı konusunda BSH grubu hakkında pek olumlu izlenimim yok,geçmiş yazıları okuyunca.

LG nasıldır peki,candogan bey olumlu görüşleriniz vardı bildiğim.Nofrost buzdolabı konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Hacmi 500 lt altı olmıcak.Bütçem 2000-2600 arası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.