Şimdi Ara

Hangi Cinsiyetı Seçecegınız Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadalar bılıyorsunuzkı gunzda erkek ve kadın var herkes bunların farkı olmadıgını soluyor ve bana göre fark var.Size ne zaman hangisini seçecegınızı acıklayacagım..(Önceden verildiyse Ozur dılerım..)

Oncelıkle (iiji gunz ıcın anlatıyorum) Oncelıkle erkek char acın.Nedeni erkekler daha yavaştır(bana göre) daha cok hp leri vardır kılıcı kadınlara gore daha kotu kullanır fakat silahlarda iyidir cogunlukla herkes sprayle başlar(Renard vs) Erkek charla rahatlıkla kasabılırsınız. Lvl 10 olduktan sonra elinize bir brekar alın ve bunu kılıçla beraber çalışın.1 kılıç darbesi vuruş gibi.Yavaş yavaş lvl atlayın sonunda 20 yapın.Oyundaki bf gibi hareketleri iyice ogrendıkten sonra.Yenı bır KADIN char acın.Farkedeceksiniz kılıç hareketlerı çok daha rahat yapılır.Aynı taktikle clvl 10 a kadar spray sonrası spray+breaker uygulayın.Rocketlere dokunmayın.İsterseız spray+ yerıne tabancada alabilirsiniz.Mümkün oldugunca hafif olun (WT yazar) Nekadar haff olursanız okadar hızlı ve ölümcül olursunuz

• hafiflik o kadar hız değiştirmiyor ki, + erkeklerin hpsi fazla fln değil... o tamamen iteme baglı.... erkek yavas kılıc kullanır dogrudur ama bf yapması cok daha kolaydır cünkü daha uzaktan vurur... kız daha hızlıdır ama yanasması gerekir... ayrıca sana katılmıyom ben ilk olarak magnum + hp med + ap dalgası veren i alırım, AP yi ve daggeri satar, sword + bomba + renard alırım bölece fazladan hem HP MED hemde MAGNUM alırsın HP gerekmez dersen onu satar kıyafet alırsın fln fln...
  • Bf yapması kolay mı? Asıl erkeklerde zordur daha yavas kılıç kullanır hıc kadın char denedin mi?
  • benim 45er 2 tane kadın charım vardı (IGunz), su an da ijjide 15 erkek 31 kadın charım var... ama erkekte daha kolay(yeni baslayanlar için) cünkü havada daha uzun sure duruyor ve dash kaçırma şansını azaltıor dene istersen, ilk bf baslıycaksan erkek derim, ama slash block konusunda dogru diyosun, Slash + block konusu erkekte daha zor.. ama bfnin asıl zorlugu araya dashı koymak... bunun içinde erkek daha ideal
  • HaFiFTeN_ArıZaLı

sen çok iyi biliyosun galiba oyunu yani oyundna çakmayan biri senin çok bilgili oldugunu sanır erkek ler bf yi daha yavaş yapar ama silah da hızlı oldugu için kız ile aralarındaki kılıç kullanma hızı farkını kapatır yani eşit sayılırlar deatmach da char açman bence sadece estetik bulduguna baglıdır hangisini gzl buluosan onu aç derim bnm erkek charımda oldu kız charımda erkek charım 73lvl (hiç lvl kasmıyorum kız charımı kasıorum) kız charımda 31 lvl ama yeni başladım kız ı kasmaya önceki kız charımda 69 lvl

Not:hiç kadın char denemedinmi dedigin adam varya onu bide oynarken gör derim
  • Bende zaten yenı baslayanlar ıcın dusundum bole bısey.. Sonuçta yenı baslayanlar ıcın erkek daha ideal..
  • WT hızı deıstırıyor denedim. Ayrıca millet neden cıplak dolaşssın ? Çok daha hızlı hareket edıyosunuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çıplak olanlar daha hızlımı hareket ediyor bunu tam olarak sölermisin bana ?

eger evt diosan bence o çıplak gezmelerinin ndn i Wt lerini yetmememsidir
  • bencede, nede olsa 2 tane makineli alsa yaklasık 60 wt, 2 med alsa 70, yüzükler 74, eldiven fln anca alır derim ayrıca cıplaklık hız vermez gel deniyelim istersen sen cıplak gelcek 0/100 bnde 100/100 aynı anda koşucaz, aynı anda varıcaz gibi geliyor...
    Edit: Mami private server charları yazdırma bana 90+ yaklasık 10 tane charım vardı farklı pv serverlerde... bazılarında taklitlerim bile cıktı, Örn: Eski TRGunZ ZeroTolerance Clan baya bi taklitçi çıkmıştı hea veya adını vermiyim bi dolu 5-6 kişilik serverler... + AR de 64 lvl oldum CWere akıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 6 Mayıs 2007; 13:13:34 >

• olm ben sana ne dedim la edit i bana yagdırdın
  • abiyafs 70 70 yazmıssın ben ezik gibi kalıyom altta kalmıyım dedim şaka bi yana privatelerde 70 demek, globalde 40 fln demek zaten
  • olm lvl önemli deilki ben 31 lvl char yapıyorum ss alıyorum siliyorum
  • bncede level önemli deil bak ben 45im iş war mı yok ezik ezik spray ve dagger yapıom anca bf ı bile daha arada hatalı yapıom
  • o çalışa çalışa olur asıl mesele ilk 2-3 adımı yapabilmek gerisi calıstınmı hemen gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mince49

bncede level önemli deil bak ben 45im iş war mı yok ezik ezik spray ve dagger yapıom anca bf ı bile daha arada hatalı yapıom

Bf ini questlerde geliştir Hem exp kazanırsın hem bf gibi hareketleri ogrenırsın
  • bf bilmediği için questte yatıp hevesi kırılmasın?? bence daha mantıklı, questteki goblinlere yatmaktansa boş odada calısırım daha ii
  • bencede kız daha iyi ilk once erkek seçin eliniz alışınca sonra kızdan devam edin arada fark war
  • bencede kız daha iyi, + kızla RS yaparsan erkek kadar seri ates edebiliyon, genede ilk başlangıç için ERKEK CHAR + MAGNUM alın, med + ap kitlerden birisini satın, ve paranızla kılıc + renard alın
  • gladda erkek çok daha iyidir vede kılıç ve dual break. alıcaksanız kız açın ama ben magnum olucam derseniz erkek olun erkek silahları daha hızlı çekebilidigi için daha çbk adam öldürebilirsiniz... kızda ise pompalı saçmalı silah ama kız kullanınca çok fazla saçılmıyo artık seçim sizin
  • ztn bnm bildiim bu oyunu oynayanların çoğu erkek we bnm fikrim tam bilmom ama ztn oyunu ilk kez oynayan ve bilgilenmemiş direk erkek seçer daha güçlü daha ii olduğunu düşünür şahsen bn gunz a ilk başladıım da öle yapmıştım sora anladm kıza geçtim ve bnce kız daha ii
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.