Şimdi Ara

Hangi Çift Simli Cep Telefonu???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2 telefon dolaşmaktan(birde blackberry takozu etti 3)imanım gevredi.Piyasada bulunan hangi çift sim kartlı telefonu tavsiye edersiniz?bu arada fiyatlarınıda belirtirseniz sevinirim.Benim için önemli olan cepte taşınabilecek kadar küçük veya ince olması ve kaliteli görünmesi.

Tevsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler....

• arkadasım oncelikle tanınmamış ama ozellikleri guzel bir telefon var oda RAKS R770 DOKUNMATİK EKRAN 1,3 MP KAMERASIYLA DİKATT CEKEN BİR TELEFON BEN BİR MODEL DUSUGUNU KULLANIYORUM GUZEL TAVSİYE EDERİM FİYATIDA UCUZ
  • General Mobile al bence benım telefonum
  • Blackbery ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyTurk

General Mobile al bence benım telefonum

Hangi modelini tavsiye ediyorsunuz general mobile'nin?
  • raks 770 tavsıye ederım herseyden once ılk ve tek 4yıl garantı servıs hızmetı telefondan daha cok cazıp duruyor dıyebılırm
  • General Mobile'ı kullananların forumdaki görüşlerini oku bence... Piranha diye de made in China bi tel var, ancak bu markanın mp3 player'ının satın almıştım, geldikten 3 gün sonra kulaklık arızası çıktı Bilgin olsun... Raks 770'in özelliklerini incelersen fena durmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smilingboy -- 20 Kasım 2007; 17:32:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çift sim kartlı telefonda LÜTFEN ama LÜTFEN bir TÜRK markası olan RAKS ı tercih edin. Nedenini öğrenmek
    için bu yazıyı okuyun.
    http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=24579&yorum_id=11008
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.