Ben yeni bi cep telefonu almaya karar verdim ve bütçemde 450 tl ye kadar... sizce hangi telefonu almalıyım... kesinlikle olması gereken özellikler wi-fi ve dokunmatik ektan olması... 2 telefon arasında kaldım Samsung B5310 corby pro ve Nokia 5800 ... sizce hangisi ya da başka bi öneriniz var mı?? şimdiden cevap verenlere teşekkürler...!
bu ikisi arasında ki bir seçimde kesinlikle nokia 5800
quote:
Orijinalden alıntı: alone_emre
Merhaba arkadaşalar...
Ben yeni bi cep telefonu almaya karar verdim ve bütçemde 450 tl ye kadar... sizce hangi telefonu almalıyım... kesinlikle olması gereken özellikler wi-fi ve dokunmatik ektan olması... 2 telefon arasında kaldım Samsung B5310 corby pro ve Nokia 5800 ... sizce hangisi ya da başka bi öneriniz var mı?? şimdiden cevap verenlere teşekkürler...!
ikisi arasından 5800'ı öneririm. ama samsung monte'ye de bakabilirsiniz.o da beklentilerinize uygun.dokunmatiği kapasitif olduğu için 5800'dan ekran yönüyle daha üstün.
B5310 corby pro yerine monteyi tavsiye ederim.
Samsung u bilmiyorum. ama 5800 çok güzel telefon
cevaplar için saolun arkadaşlar... samsung monte de iyi telefon biraz baktım ... hala kararsızım ama :D peki bi sorum olacak 5800 dada montedede internette dolasırken video izleyebiliyor muyuz ?
arkadaşım 5800 mı monte mi diyosan kesinlikle monte derim gerek ekran hassaslığı gerek firmware hatası gibi sorunla karşılaşılmaması.Ayrıca bir de şöyle düşün çık dışarı 10 kişinin 5'inde 5800 var.
eğer herkeste olması bir sorun teşkil etmiyorsa kesinlikle 5800
evet arkadaşlar dokunmatik ekranın hassaslığı bakımından 5800 pek iyi değil samsung 1 adım onde daha hassas ve cabuk cvp veriyo artık almaya gittiğimde karar vericem.. peki video izleyebilir miyim bu cep telefonlarında ?