Şimdi Ara

Hangi Cep Telefonunu Almalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni bi cep telefonu almaya karar verdim ve bütçemde 450 tl ye kadar... sizce hangi telefonu almalıyım... kesinlikle olması gereken özellikler wi-fi ve dokunmatik ektan olması... 2 telefon arasında kaldım Samsung B5310 corby pro ve Nokia 5800 ... sizce hangisi ya da başka bi öneriniz var mı?? şimdiden cevap verenlere t
    eşekkürler...!

• bu ikisi arasında ki bir seçimde kesinlikle nokia 5800
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone_emre

Merhaba arkadaşalar...

Ben yeni bi cep telefonu almaya karar verdim ve bütçemde 450 tl ye kadar... sizce hangi telefonu almalıyım... kesinlikle olması gereken özellikler wi-fi ve dokunmatik ektan olması... 2 telefon arasında kaldım Samsung B5310 corby pro ve Nokia 5800 ... sizce hangisi ya da başka bi öneriniz var mı?? şimdiden cevap verenlere t
    eşekkürler...!

ikisi arasından 5800'ı öneririm.
    ama samsung monte'ye de bakabilirsiniz.o da beklentilerinize uygun.dokunmatiği kapasitif olduğu için 5800'dan ekran yönüyle daha üstün.
  • B5310 corby pro yerine monteyi tavsiye ederim.
  • Samsung u bilmiyorum. ama 5800 çok güzel telefon
  • cevaplar için saolun arkadaşlar... samsung monte de iyi telefon biraz baktım ... hala kararsızım ama :D peki bi sorum olacak 5800 dada montedede internette dolasırken video izleyebiliyor muyuz ?
  • arkadaşım 5800 mı monte mi diyosan kesinlikle monte derim gerek ekran hassaslığı gerek firmware hatası gibi sorunla karşılaşılmaması.Ayrıca bir de şöyle düşün çık dışarı 10 kişinin 5'inde 5800 var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer herkeste olması bir sorun teşkil etmiyorsa kesinlikle 5800
  • evet arkadaşlar dokunmatik ekranın hassaslığı bakımından 5800 pek iyi değil samsung 1 adım onde daha hassas ve cabuk cvp veriyo artık almaya gittiğimde karar vericem.. peki video izleyebilir miyim bu cep telefonlarında ?
  • Bolt browser diye bi tarayıcı var youtube.com metacafe.com gibi sitelerden video seyredebilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_38791119/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38791119 şuraya bi bak
  • cok tşkr ederim ... sanırım kararımı verdım 1-2 gun içinde nokia 5800 alıcam... herkese cok tşkr ederim tekrar ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.