Şimdi Ara

Hangi Cam i alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi tane cam almak istiyorum max verebileceğim 30 $ dır. Hangisini önerirsiniz. Ben a4 650 mi ne, (yukarı dogru açılıyo) düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Hsarac

Merhaba arkadaşlar bi tane cam almak istiyorum max verebileceğim 30 $ dır. Hangisini önerirsiniz. Ben a4 650 mi ne, (yukarı dogru açılıyo) düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler

A4 Tech PK 635 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Yok bimem kaç megapixel diyenlere kanma sakın, zira onlar en fazla 350 Kilo pixel oluyo. Zifiri karanlık odada sıfır ışıkta çok net görüntü veriyor, monitör ışığı bile yetiyor. Karanlık ortamlardaki kalitesi çok süper. İstersen gel msn e açayım kamerayı bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hsarac

Merhaba arkadaşlar bi tane cam almak istiyorum max verebileceğim 30 $ dır. Hangisini önerirsiniz. Ben a4 650 mi ne, (yukarı dogru açılıyo) düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler

a4 tech in hangi modelini alırsan al başın ağrımaz. 635 olur 835 olur 35N olur hepsinin lens leri aynı mükemmel görüntü veriyorlar.
  • a4 ün o modeli güzeldir düşünmeden al bence
  • APACHE WEBCAM USB 350K (IŞIKLI)

Marka:APACHE
    Model:
    Resim formatı:JPEG
    Maksimum çözünürlük:QSIF (160*120) QCIF (176*144)
    Normal odak uzaklığı:2cm
    İşletim sistemi:Win98,2000,XP
  • bende a4 kullanıyorum
    cam gibi görüntü var
    diğerleri hikaye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik mi solar mı ve öneri?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.