Şimdi Ara

Hangi Bow?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Enion Bow +7 , Eagle Eye's +6 , İron Bow +7 sizce hangisi +8lerinde hangisinin daha iyi oldugunu biliyorum +7 ler ve +6 EE için hangisi?

aga söyle soriyim o zaman takı falanda alıcam sadece bow icin degil. hem takı hemde yukarıdaki bowlar için soriyim ama attack için diziyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 12 Haziran 2010; 1:28:14 >

• Diğer itemlerinide söyleyseydin hani Anti def gerekliyse EE attack gerekliyse IB falan gibi değerlendirebiliriz daha iyi olur senin açından.
  • attack için soruyorum exp kasmak için arıyorum ayrıca takı da söylerseniz sevinirim pahalı olmayacak sekilde orta bir bütceye göre
  • arkadasım bak ben bu adamın videosunu izlemiştim enion bow la oynuo bi bak istersen belki hosuna gider silahın kitleme özelliği adam videosunda ktlio hep

http://www.izlesene.com/video/oyun-baykurt-forever-archer/240383
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

attack için soruyorum exp kasmak için arıyorum ayrıca takı da söylerseniz sevinirim pahalı olmayacak sekilde orta bir bütceye göre

exp kasmak içinse EE +6 gördükleri anda her türlü ptye alırlar merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

quote:

attack için soruyorum exp kasmak için arıyorum ayrıca takı da söylerseniz sevinirim pahalı olmayacak sekilde orta bir bütceye göre

aga anlatamadım sanırım hf'e bırakacagım ap bakımından yüksek itemi arıyorum!!Ayrıca yanında güzel gidecek takıları!

• quote:

quote:

quote:

aga anlatamadım sanırım hf'e bırakacagım ap bakımından yüksek itemi arıyorum!!Ayrıca yanında güzel gidecek takıları!

+7 ib 7 chitin set old silver earring dual old elf ring old pp harpy belt +elf belt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

quote:

quote:

quote:

+7 ib 7 chitin set old silver earring dual old elf ring old pp harpy belt +elf belt

saol kardesim en fazla ap veren bow dedigin gibi heralde takılarda ap yi destekliyor süpersin saol

• agility neck al 15 dex veriyor pp salla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.