< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HANGİ BÖLÜMÜ SEÇMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM KARARSIZ OLANLAR ÜZGÜNLER GELİN (11. sayfa)
-
-
@abicen 94k çok büyük bir info değil gibi, düz bir insan gibisin yerinde olsam daha kolay iş olanağı nedeniyle pc müh yazar geçerdim
-
Vet düşünüyorum sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@abicen bunu gerçekten seviyorsanız ve ailenizin de az çok durumu var ise bir mekan alacak gayet olabilir, ama biraz düşünün ekonomiyi vb. şeyleri gerçekten tutkunuz mu hobiniz mi çünkü pc müh de seçebilirsiniz ama gerçekten uğraşmam diyorsanız vet de olabilir neden olmasın. ama yurtdışında iş bulma olanağınız kısıtlanır
-
İş imkanı var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@abicen vet veya psikolojinin 100 katı falan iş imkanı vardır pc müh de böyle
-
Ben 2019'da 116k yaptım ve mezuna kalmadım. Bir bölüme yerleştim(elektrik-elektronik müh.) çünkü tekrardan hazırlanmak istemedim o hırsı azmi yakalayamadım bu yüzden 2020 yılını bir bölümü okuyarak geçirdim sonrasında ise yks2021 için hazırlıklara başladım hedefim tıptı 20k gelebileceğini düşünmüştüm ama gelen 53k şimdi ben ne yapsam ne etsem diye düşünüp duruyorum bir yanım mezuna tekrardan kalıp tekrardan denemek istiyor ama bir yanım da artık hayata atılıp tıpı okuma sebebine(ben sırf araştırmacı hekim olmak için tıp istiyordum yani amacım lab'larda araştırmalar yapıp yeni şeyler keşfetmekti) benzer özellikteki mühendislik bölümlerine yerleşmek istiyor bunlar da biyomedikal müh ile genetikvebiyomühendislik bölümleri olabilir diye düşünüyorum önerilerinize açığım. Ayrıca biraz uzak baktığım bilgisayar mühendisliği bile olabilir en son düşüncem
-
18K+ okul birinciligi onerileriniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@toxiferouss hocam, bana göre pc müh yerine diğer alanlara yoğunlaş genetik sana göre olabilir diye düşünüyorum. mezuna kalmanı bu sistemde tavsiye etmem. ama pc okursanda daha kolay iş bulursun ama tutkun genetikse ordan yürü
-
@Mustafa SARI. 18knın yanına okul birinciliği koydugumuzda sıralaması çok iyi olan ve okul birincisi kontenjanı açan cogu bölüme gidebiliyorsunuz şimdiden okul birincisi kontejanıyla kaç k dan girmişler ona bakın internetten, inceleyin size uygun bölümleri en tepeden kontenjanı kullanarak yazın hayırlı olsun.
-
64.7k sayısal ODTÜ Petrol ve Doğalgaz müh. 63.8k gelir mi bilmiyorum gelse bile geleceğe dönük bi meslek olup olmadığı hakkında şüphelerim var. Normalde öncelerden beri bilgisayar mühendisliği hedefliyordum ama 64k ya nereyi yazmalıyım bilmiyorum. Adana'da yaşıyorum Çukurova 58k ile kapatmış, ikinci öğretim ise 78k acaba ikinci öğretim mi yazmalıyım bir de Aydın Adnan Menderes bilgisayar mühendisliği 93k>82k>69k şeklinde düşmüş 64k ile yazılabilir mi?
-
@Requiemost altın ünisi bile olsa petrol müh yazmazdım. onun dışında adana sıcagında uni okumak zorlayabilir ve kendi memleketin bence orayı da yazma aydın iyi olabilir ama iyi araştır güzel bi liste yap 24 hakkın var 40k lardan 50klardan yazmaya başla 24ü de doldur pc müh yaz git
-
Hocam mezun yılım 120k yaptim tekrar hazırlanmak istemiyorum. ceng, ee ,matematik muh,İstatistik düşünüyorum ama guzel uniler gelmiyor. Özel olarak 20-30k arasi verebilirim. Aklıma yatan ytu istatistik yazim cift ana dal ceng yapmak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Rquare açıkçası çap yapmak sandıgınız kadar kolay değil tr okulu diplomalarını birbirinden farklı düşünmeyin derim, hepsi çok çok yakın diplomalar, kendınızı geliştirmeniz önemli şimdiden ingilizce çalışmaları yapmanızı tavsiye ederim. yerinizde olsam 80 90k dan başlayıp 190k lara kadar olan pc mühleri yazardım şehir- üniversitenin itibarı ve akademik kadroya bakardım. teoride iyi ünide istatistik okuyup çap yapmak çift diploma iyi gibi dursa da gerçekte maalesef öyle olmuyor her şey mükemmel olmak zorunda değil kendinizi 4 yılda aşırı yıpratırsınız oyuzden size net bir tavsiye. pc müh yazıp gidin..
-
@Josetti teşekkür ederim. pc müh.'de vakıf üniversiteleri yazılabilir mi ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
-
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Requiemost açıkçası hiçbir üni ve şehri sizi tatmin etmiyorsa düşünülebilir neden olmasın mesela sizin sıralamalarda khas'ın %50 si var tercih edilebilir, karar tamamen sizin ama küçük çaplı bi özel üni ise o zaman parayı saklayıp belki erasmus dil okulu gibi şeylere yatırabilirsiniz.
-
Peki iyi olmayan bir üniversite başarılı olmamı ne kadar etkiler?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Rquare bak kardeşim ilk 10 k da olup 80k'da ki üni ile aynı eğitimi veren üniler de var ilk 50k da olup 150k da ki üni ile aynı eğitimi veren de, eğer iyi araştırırsan eğitim kadrosunu gayet iyi bir eğitim alırsın, sen başarılı olmak istersen kimse engel olamaz önünde ben olsam araştırırım yazarım ve giderim.
-
Kimya okumak istiyorum ege üniversitesi mi daha iyidir yoksa ankara üniversitesi mi ikisi de geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X