hangi banka kartı- hesabı hiç anlamıyorum lütfen yardım

-
-
up
-
En basitinden ailenizin kullandığı bankadan hesap açabilirsiniz.
Eğer öğrenciyseniz okul harç veya yurt ödeme işlemlerinin kolaylığı açısından Ziraat Bankasını tercih edebilirsiniz. Okuldan okula değişmekle beraber, bazı üniversiteler sadece ziraat ile ödeme alıyor.
Tüm bunların dışında yaşadığınız yerde yaygın şube ve ATM'si bulunan bankaları tercih etmeniz yararınıza olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle34 -- 29 Ağustos 2021; 13:8:12 > -
Galiba üniversiteye geçtim ve ailenin sana para yollayacağı bir kart arıyosun. Ben ziratten hesap açmıştım. Ziraati öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
enpara hesabı açabilirsin. eft, havale, fast ücretsiz tüm qnb finansbank atmleri dışında her ay ilk üç işleme kadar deniz bank ve teb bank atmlerini de ücretsiz kullanabilirsin
-
+ papara ile aylık 500 TL'ye kadar bütün ATM'leri kullanabilirsin. İnternet alışverişlerin için sanal kartı da var. Enpara sanal kart için kredi kartı istiyor, paparada her ay bir tane ücretsiz oluşturabiliyorsun. Enpara-papara ikilisi ihtiyaçlarını karşılayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 7 Kasım 2021; 5:30:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X