Şimdi Ara

Hangi Antivirüs programını indirmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, uzun yıllar kaspersky kullanıyordum, dün karalisteye girdi, yerine AVG free 64 yükledim buda tüm programlarımı sildi, süpürdü, inanın windows un kendi içindeki donatlar bile silindi, bana güçlü ancak programlarıma zarar vermeyecek bir antivirüs programı önerirseniz onu indirip kullanmak istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• Trend Micro'yu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Trend Micro'yu tavsiye ederim.

Yardımın için çok teşekkürler. hangisini tavsiye edersin dostum, internet security mi olsun, maximum security mi ve hangisinin lisans keyleri bulunabiliyor.
  • Çalışan key bulman zor. Internet security yeterli. 30 günlük denemesini de kullanabilirsin. Tüm özellikler çalışır.
  • Norton
  • quote:

Çalışan key bulman zor. Internet security yeterli. 30 günlük denemesini de kullanabilirsin. Tüm özellikler çalışır.

Fakat 30 gün sonra tekrar antivirüs arayacağım, aslında kaspersky çok iyiydi her defasında 365 günlük key buluyordum,
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Trend Micro'da uzun süre çalışabilecek bir key bulabileceğini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Trend Micro'da uzun süre çalışabilecek bir key bulabileceğini sanmıyorum.

Teşekkürler dostum ilgilenmen bile yeterli ancak bir şey sormak istiyorum. Eset PureFix , bu program eseti sınırsız yapıyormuş, bilgin varmı ?
  • Yok maalesef. Antivirüs meselesi, ilaca bırakılmyacak kadar önemli bence. Tren Micro'nun antivirüsü 20 ₺ civarı. İşini de pekala görür. Büyük rakamlar değil. Bence alınabilir.
  • Bitdefender Total Security 2015 6 aylık kampanya bunu kullanın hiç olmamasından iyidir.
    http://www.bitdefender.com/media/html/spread/windowsdeal-ts
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardok

Bitdefender Total Security 2015 6 aylık kampanya bunu kullanın hiç olmamasından iyidir.
    http://www.bitdefender.com/media/html/spread/windowsdeal-ts

Anladığım kadarıyla 6 aylık sürenin dolmasına 4 günü kalmış
  • Üşenmeden lisansı alıp kurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

Arkadaşlar, uzun yıllar kaspersky kullanıyordum, dün karalisteye girdi, yerine AVG free 64 yükledim buda tüm programlarımı sildi, süpürdü, inanın windows un kendi içindeki donatlar bile silindi, bana güçlü ancak programlarıma zarar vermeyecek bir antivirüs programı önerirseniz onu indirip kullanmak istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

bunu kullan derim.. tek eksiği güvenlik duvarı .. 5 motorlu antivirüs.. bitdefender avira gibi güçlü 2 motoruda içeriyo ve ömür boyu ücretsiz.. testlerdede hayet başarılı
  • Ben Malware-bytes kullanıyom güzel indiceksen malware indir bence
  • Purefix işe yarar.

•  Hangi Antivirüs programını indirmeliyim
  • eset nod 32 indir full şekilde en rahat bulabileceğin program.Yanına istiyorsan malwarebytes tarzı birşeyde kurabilirsin senin tercihin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Ümidimi kesmiştim, bu nedenle cevabınızı yeni gördüm, lütfen kusuruma bakmayın, ama yardımada devam edin :) Kaspersky benim en tercih ettiğim antivirüs programı, fakat eskiden güncel key bulabiliyordum, hatta son bulduğum keyi bir yıl kullandım. yine bu programa key bulunabilirmi ? Bulabilirsem bu nasıl olacak.
    Teşekkürler.

• refikilhan kullanıcısına yanıt
    Bu goruntuyu buraya koyduktan sonra nazar degdi. Artik cikan key hemen patliyor. Dolayisiyla ben de 2014 un deneme surumuyle idare ediyorum suan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bu goruntuyu buraya koyduktan sonra nazar degdi. Artik cikan key hemen patliyor. Dolayisiyla ben de 2014 un deneme surumuyle idare ediyorum suan.

Aslında bende 2013 versiyonunu kullanıyordum ve keylerde 365 günlük olarak mail adresime gönderiliyordu, gönderen sitenin son gönderim tarihi mart 2014 de site mahkeme kararıyla key paylaşımını kesti ve hiç kara listeye girmeyen keyim de kara listeye girince karpersky internet security 2013 ü kullanamaz oldum diğer markalarda da bundaki rahatlığı bulamadım. Şu anda Eset Smart security kullanıyorum 6 aylık keyim var ama ben sevemedim bu programı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.