Şimdi Ara

hangi 280x ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: byyasak

sapphire 280x toxic aldım yarın gelicek inş. 280x lerde en pahalısı çekirdek hızı falanda en yüksek vatandaki yorum larda memnun deneyince testleri koyarım

Ekran kartı geldimi? Memnunmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire r9 280x toxic

• Hayırlı olsun.Güle güle kullan.

• geldi geldi memnunum baya iyi assasins creed 4 black flag herşey sonda cidden sonda ama 55 fps ortlamayla oynatıyor yalnız okul kitaplarından az bişi büyük alacaksanız kasayıda ayarlayın

hangi test programlarını kullanayım söylerseniz test fotolarını da eklerim
  • Nvidia yazılımda zaten amd den iyidir

eğer r9 280x almanızın sebebi bütçenizse alın derim ancak gtx 770 daha güçlüdür

eğer mantleden dolayı alıyorsan zaten dx12 gelcek crysis onu kullancak mantle yi mi kullancak ayrıca mantle sadece bf 4 de performans artışı sağlıyor başka hiçbir artısı yok

kısacası paran varsa 770 yoksa 280x
  • testlerde görüyoruz hangisi önde ben aldım memnunum paranız varsa alın gtx770 para çokdur yani koymaz size
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123berkantc123

Nvidia yazılımda zaten amd den iyidir

eğer r9 280x almanızın sebebi bütçenizse alın derim ancak gtx 770 daha güçlüdür

eğer mantleden dolayı alıyorsan zaten dx12 gelcek crysis onu kullancak mantle yi mi kullancak ayrıca mantle sadece bf 4 de performans artışı sağlıyor başka hiçbir artısı yok

kısacası paran varsa 770 yoksa 280x

Parayla ne alakası var ? 280x toxic gtx 770 ten daha pahalı. Benim için aradaki fiyat farkı çok önemli değil benim sorunum gtx 770 deki 2gb belleğin kafamı karıştırması yoksa bende gtx770 düşünüyodum.
  • furkanaykul71 kullanıcısına yanıt
    saçmalamayın 280x 850 tl gtx 770 1050 tl
    İki aydan sonra tablo değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123berkantc123

saçmalamayın 280x 850 tl gtx 770 1050 tl

toxic den bahsediyoruz :

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-toxic-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

hangisi daha pahalı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

İki aydan sonra tablo değişebilir.

ne gibi değişebilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaykul71 -- 22 Nisan 2014; 0:07:23 >
    kusura bakmayın ben vapor modelini yazdım ayrıca gtx 770 in fiyatı düşmüş
  • UP !
  • Asus un R9 280X DCII modelinden uzak durmanı tavsiye ediyorum zira %90 nında arifact sorunu var kronik olarak.

Not:6 adet kart geldi hepsi artifact yaratıyor.(Sıfır Olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 21 Nisan 2014; 18:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Asus un R9 280X DCII modelinden uzak durmanı tavsiye ediyorum zira %90 nında arifact sorunu var kronik olarak.

Eyvallah bende asus mu alsam diye düşünmüştüm ama herkes asusun amd de kötü olduğunu söylüyor. Peki sapphire dualx nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykul71

quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Asus un R9 280X DCII modelinden uzak durmanı tavsiye ediyorum zira %90 nında arifact sorunu var kronik olarak.

Eyvallah bende asus mu alsam diye düşünmüştüm ama herkes asusun amd de kötü olduğunu söylüyor. Peki sapphire dualx nasıldır ?

Bence R9 280x'de en iyi Sapphire ve Msi'dır.
    Ben Power Color 280x TurboDuo aldım gayet iyi kart sadece soğutmasını sevmedim bellekler Hynix Bu gün soğutucuyu değişiyim dedim ısılboru temaslı vardı biraz ufakdı ama belleklere vs hep soğutucularını takabiliyordum ama gpu cekirdeği soğutucu tabanına fazla temas edemedi tasarıdan dolayı 2 mm daha yüksek olsaydı iyi bir soğutma yapabilirdim :D sıcaklıkları şöyle normal oyunlarda ben fan ayarı yaptım msi gpu tweak da 50 dereceden sonra fan hızı %60 60 C' de % 70 70 C1 dE fan %80 ve üzerine geçiyor biraz ses yapıyor ama aşırı rahatsız etmiyor ful Hd max ayarlarda COD 8 MW 3 de Sniper Elit v2 de max ayarlarda 60-70 derecede geziyor tabi kasada da 3 çıkış 3 giriş fan var 12 cm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneschad

Ben Power Color 280x TurboDuo aldım gayet iyi kart sadece soğutmasını sevmedim bellekler Hynix Bu gün soğutucuyu değişiyim dedim ısılboru temaslı vardı biraz ufakdı ama belleklere vs hep soğutucularını takabiliyordum ama gpu cekirdeği soğutucu tabanına fazla temas edemedi tasarıdan dolayı 2 mm daha yüksek olsaydı iyi bir soğutma yapabilirdim :D sıcaklıkları şöyle normal oyunlarda ben fan ayarı yaptım msi gpu tweak da 50 dereceden sonra fan hızı %60 60 C' de % 70 70 C1 dE fan %80 ve üzerine geçiyor biraz ses yapıyor ama aşırı rahatsız etmiyor ful Hd max ayarlarda COD 8 MW 3 de Sniper Elit v2 de max ayarlarda 60-70 derecede geziyor tabi kasada da 3 çıkış 3 giriş fan var 12 cm

Hmm degerler normal powercolor da amd de guzel bir secenek.

• İllaki r9 280x diyorsan Toxic tabiki.
    Ancak 1080p monitör kullandığın için vram sorunu yaşamazsın. Bu yüzden benim tavsiyem 2GB GTX770'dir.
    1080p monitörde GTX770 her türlü işlemin altından, alnının akıyla kalkacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.