Şimdi Ara

Hangi 17' Monitör (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • phillips i kullandım. iyi monitör. ama samsung için bir şey diyemiycem
  • 1280'de 75'in altını veren 17 inch monitörleri nasıl tavsiye ediyorsunuz anlamıyorum. 15 inch = 1024, 17 inch = 1280, 19 inch = 1600 (19 kullanmadım ama herhalde 1600'de kullanırdım 19 inch monitörüm olsa) bu çözünürlüklerde 75 veya 80 hz vermeyen monitörler benim gözümde kötüdür....
  • money meselesi..
  • geçenlerde teknosada tesadüfen bir kampanyaya denk geldim..sadece bir haftalığına eski monitörü alıp yerine lg t710bh veriyorlardı.19 inç de vardı ama onlar biraz pahalı geldi..monitörün kaç inç olursa olsun alıyorlar yerine 17 veya 19 veriyorlar.büyüklüğüne göre de fiyattan düşüyorlar.bu vesileyle bulanık görüntülü berbat monitörümü verdim,şöyle bir kontrol edip aldılar,bozukluğu farketmediler.yerine de 17 inç aldım..çok mutlu oldum.ekranı ve dizaynı çok hoş..cebimden sadece 180 milyon(115 dolar) çıktı.bu fiyata bu monitör ...düşeş!!!
    yalnız doğruya doğru..,sanki içerideki cam biraz bombeli gibi..ama yinede ışık yansıması olmuyor ve philips teki light frame özelliği bunda da var: bright view..yazı,resim,film ve normal olarak 4 modda farklı ışık veriyor..çok ta güzel oluyor.birde 1200 de 75 hz yi karşılamıyor.tek sorun o. ama 1028 de çok rahat 80-85 oluyor...

• öneriler için teşekkürler..
    Philips 107e56 Siyah aldım 115$+kdv şimdilik iyi çok nadir bir titreme yapıyo 2 kere rastladım cep telefonuda neden olmuş olabilir. görüntü net birde açılırken ses yapıyo ama siyah baya güzel duruyo birde kargodan gelmesini beklediğin aopen h600b var onunla daha güzel olucak galiba:)
    Herkese iyi çalışmalar..
  • LG T710BH ve LG F700B Bunların farkı nedir
  • bende monütör almayı düşünüyorum.200ytl den altında ne önerirsiniz.

17 inç. olsun.

teşekkürler.
  • 3 sene önce yoktu tabi LCD

LG F700P

1024x768 120HZ tazeleme oranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 16 Haziran 2006; 21:50:09 >
  • LG T730SH tavsiye ederim ben kullanıyorumm çünkü çok güzel monitörrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrGokhan

LG T730SH tavsiye ederim ben kullanıyorumm çünkü çok güzel monitörrrr

+1 bir arkadaşa beraber aldık dış görüntüsü ve ekran kalitesi süper bir bakan bir daha bakıyor..resmi işte burdan bakhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=17193

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 16 Haziran 2006; 23:20:21 >
  • sahibinin aranan sesi konuları hortlatma bırak huzur içinde uyusunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: thepcman

bence samsungun netliği philipsle karşılaştırılamayacak kadar iyi, 753dfx, param olsa 757MB alırdım

dostum satayım sana.
    ben lcd alıcam (allah nasip ederse)
    garantisi devam ediyor monitörün.
    1280x1024 de 100 hz destekliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

quote:

Orjinalden alıntı: thepcman

bence samsungun netliği philipsle karşılaştırılamayacak kadar iyi, 753dfx, param olsa 757MB alırdım

dostum satayım sana.
    ben lcd alıcam (allah nasip ederse)
    garantisi devam ediyor monitörün.
    1280x1024 de 100 hz destekliyor.

Abi komiksiniz yaa Adam 3 sene aradan sonra kesin almıştır bi monitör zaten

• BEKOOOO derimmmm arkadaşşş kaç yıldan beri kullanıyomm hiç bir sorunla karşılaşmadımmm
  • paran yoksa biraz sabret biriktir ama varsa hiç düşünmeden SAMSUNG 793 DF öneririm monitör gerçekten mükemmel telefon ve hoparlörün yaydığı sinyallerden etkilenmiyo.
  • kim hortlattı yaww bu konuyu konu 2003 yılında açılmış adam almıştır monitörü çoktan bende durmuş üstte mesaj yaıyom Allah tepenizden baktırmasın emi
  • lg daha iyi galiba 17 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpress
    Abi komiksiniz yaa Adam 3 sene aradan sonra kesin almıştır bi monitör zaten

kendime yuh yani diyorum...

inan hiç bakmadım tarihe..
    kim bulup da yukarı çıkarmış 3 sene önceki konuyu yaaw.

gülsem mi ağlasam mı halime bilmem ki.
    karizmayı da 17 yerinden çizdirdik ii mi????

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.