Şimdi Ara

Hamster aldım çok yemek yediriyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2 gün önce 2 yıllık çabalarımın sonunda annemi ikna edip sevimlilik abidesi dişi bir suriye hamsteri aldım. bana daha alışmadı, zaten benim hemen gelip elimde gezsin gibi bi acelem yok herşeyi zamana bıraktım. şuan için benden korkmuyor kendini sevdiriyor ama yinede çekingen biraz. onu kendime alıştırmak için sürekli yemi dışında ek besinler yediriyorum. ilk gün muz, elma havuç(yemedi) verdim afiyetle yedi. aldığımdan beri hergün elma, fındık, fıstık, salatalık veriyorum ama tabi ishal falan olur diyede korkuyorum. bu ek besinleri her hafta birgün düzenli mi veriyim yoksa mutlu olsun diye sürekli vermemde bi sakınca varmı? bide hepsini üst üste yemesinde sakınca varmı? kuru pirinç'i çok seviyor birşey olurmu?

• up up
  • o genelde onları yemez kötü günler için stok yapar sen verdiğinde ağzının 2 yanındaki ceplere doldurur ve yuvasının içinde kendine bi yer seçmiştir gider orada biriktirir.
    bu yüzdende bozulması kolay besinler veriyorsan periyodik olarak yuvayı temizlemelisin ki verdiğin elma, salatalık vs. zulada beklerken çürüyüp sağlığını etkilemesin. tabi bu durumda bi sorun daha çıkıyor hayvan kendine bi düzen oluşturuyor ve sen zırt pırt onu bozmuş oluyorsun.
  • yok zula yaptığını biliyomda bi tek o zaman bana yanaşıyo. bide sanırsan kakasının üstünde yatıyo. kafesinde bi tek kaldığı ev kokuyo bunun için napıcam? bildiğim kadarıyla belli bi yere yapıyolar tuvaletlerini ama benimkini hiç farklı bi yerrde görmedim. şimdi kendide kokmaya başladı. bugün bi ıslak mendille silcem bakalım nolcak.
  • kafes şu standart olanardan mı ?

Hamster aldım çok yemek yediriyorum.

bundansa genelde o kapalı evin içine yapıyor hacetini, bi boş tuvalet kağıdı rulosu felan koy kafesin herhangi bi yerine ya onu yuva olarak kullanır yada kapalı mekan olduğundan oraya yapar ama genelde ruloyu yuva olarak kullanır.

birde eğer kafes üsttekindense suriye için pek kullanışlı değil onlar biraz ufak o kafes suriye için. gonzales için yeterli de suriye kalıplı olduğundan ufak gelebilir.

talaş(kokusuz) felan almışsındır sanırım yada kedi kumu(dikkat et ince taneli olmasın) [ama talaş hamster için daha sağlıklı olduğu söyleniyor] tabi talaş kedi kumu kadar idrarı emmiyor ve bu yüzden temizleme sıklığı biraz daha fazla olmalı ama kedi kumunda da kazıp zula yapacağı ortam olmuyor çıtır çıtır çakılın üzerinde dolaşıyor. o kokunun sebebide idrar zaten

• kardeşim çok net deil ama bunları çekebildm.
    hep o kırmızı evin içinde gece 1den sonra çıkıp oynuyo. bide yemek verdiğim zaman. tuvaletini o kırmızı eve yaptığını düşünüyorum. çünkü kokmaya başladı. kafes değil hamsterim kokmaya başladı :( ıslak mendille silmem gerektiğini okudum ne kadar doğru??
     Hamster aldım çok yemek yediriyorum. Hamster aldım çok yemek yediriyorum. Hamster aldım çok yemek yediriyorum.

• Yedirme fazla dokunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şişti zaten ele avuca sığmaz oldu eskiden elimde kaybolan hayvan.
  • ısırıyomu
  • yok kardeş hiç huyu deil bir iki kere ısırdı oda uyurken elime almaya çalıştım korkudan ısırdı. allah korusun biyerini kırsam ısırmaz o derece cok uysal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.