Şimdi Ara

Hamitten Kötü Haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundesliga'da şampiyonluğun favori takımlarından Bayern Münih'in milli futbolcusu Hamit Altıntop'un 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ve İspanya ile oynayacağımız Dünya Kupası eleme maçlarında oynamasının zor olduğu öğrenildi..

    FC Bayern Münih kulubünün internet sitesinden yapılan açıklamada, milli futbolcunun ligde Hannover'e karşı oynadığı maçta sağ arka adalesinde yırtılma meydana geldiği ve bu nedenle en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

    Böylece Hamit'in, Türkiye'nin İspanya ile Dünya Kupası eleme maçlarında forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

    Teknik direktör Jürgen Klinsmann, Hamit'in sakatlanmasının takım ve kendisi adına üzücü olduğunu belirterek, ''Hamit'in en kısa zamanda yine aramıza dönmesini istiyoruz. Hannover maçında çok formda bir futbol oynadı'' dedi. Bundesliga'da şampiyonluğun favori takımlarından Bayern Münih'in milli futbolcusu Hamit Altıntop'un 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ve İspanya ile oynayacağımız Dünya Kupası eleme maçlarında oynamasının zor olduğu öğrenildi..

    Hamit'in sakatlanmasının takım ve kendisi adına üzücü olduğunu belirterek, ''Hamit'in en kısa zamanda yine aramıza dönmesini istiyoruz. Hannover maçında çok formda bir futbol oynadı'' dedi.

    Kaynak:ajansspor







  • Şu sakatlıklardan bir türlü kurtulamadık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.