Şimdi Ara

Hamilton Ferrari şeçeneğini reddetmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2007 yılından bu yana yarıştığı McLaren takımından sezon başında Mercedes'e geçiş yapan İngiliz pilot daja uzun yıllar burada kalmak istediğini ancak birçok pilot gibi kendisinin de bir gün Ferrari'de yarışmak hayalinin olduğunu belirtti.
    "Şu anda kendimi başka bir takımda göremiyorum çünkü olduğum yerde gayet mutluyum. Ama şunu söyleyebilirim ki, yarış kariyerim ve karting kariyerim boyunca Ferrari daima en iyi takımlardan biri oldu ve her pilot onlar adına yarışmayı ister."
    "Nerede, hangi araçla olduğunuzun önemi olmadan bu şansı elde eden herkes, Ferrari'ye şöyle bir bakar ve 'bu çok klas' diye düşünür. Ama söylediğim gibi şu anda olduğum yerden gayet memnunum ve umarım Mercedes de benimle daha uzun süreler çalışmaya niyetlidir."

    Beni acayip heyecanlandıran bir haber. Her ne kadar Hamilton duygularını söylemiş olsada içimden bir ses bir kaç yıl içinde Ferrari'ye gelebileceğini söylüyor.

    İnşallah önümüzdeki bir kaç yıl içinde Ferrari ye gelirsin Hamilton. Mükemmel bir pilot kombinasyonu olacağına eminim. Alonso: Hamilton ile McLaren hariç her takımda yarışmak isterim'' demişti. Eski olayların tekrar yaşanacağını zannetmiyorum.

    Zaten Alonso gibi harikulade bir pilota sahibiz bir de sen gelirsen rüya takım oluruz başka birşey değil.

    KAYNAK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 26 Haziran 2013; 14:31:21 >







  • sonunda bir trf1'ciye rastladım! Nickin ne hocam trf1de, benimki MSC-ALO, pm at konuşalım istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma bunu Hamilton lütfen. Senden tek ricam bu.
    Bunu yaparsan Allah belanı versin.
  • TifosiTR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ

    Yapma bunu Hamilton lütfen. Senden tek ricam bu.
    Bunu yaparsan Allah belanı versin.

    sebep?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MMX 166

    quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ

    Yapma bunu Hamilton lütfen. Senden tek ricam bu.
    Bunu yaparsan Allah belanı versin.

    sebep?

    Sebep ortada bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ

    quote:

    Orijinalden alıntı: MMX 166

    quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ

    Yapma bunu Hamilton lütfen. Senden tek ricam bu.
    Bunu yaparsan Allah belanı versin.

    sebep?

    Sebep ortada bence.

    profesyonel sporcular sonucta gıtmesı kadar dogal bırsey yok.
  • McLaren'deyken, 'Ferrari ile yarışmak gibi bir hayalim yoktu, benim hayalimde Gümüş Ok'lar vardı' şeklinde bir demecini hatırlıyorum. Tabii takım değişince hayaller de değişti bir anda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari seneye ALO - RAI ikilisi olacak.
  • Alonso inzivaya çekildikten sonraki zamanlar için konuşuyor olsa gerek. Zira alonso'nun olduğu takımda zirveye oynayan bir başka pilot daha olmaz. Kendisinin Mclaren macerası dün gibi aklımızda, cok net. Seneye webber'i bekliyordum ama f1'i bırakma kararı almış. Birkaç yıl daha devam edip ferrari'de noktalasaydı keske. İdeal bir ikinci pilot kendisi. Ferrari'ye bir top pilotun daha geleceğini zannetmiyorum. Massa gibi fakat istikrarlı biri lazım oraya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonsonun istememesinden ziyade iki şampiyon adayı pilotla yarışmak Ferrariye ters.Bu açıdan Alonso olduğu sürece başka bir şampiyon adayının gelmesi zor.Hamilton açısından bakarsak bu seçeneği reddetmemesi doğaldır.Sonuçta profesyonel sporcu ve herkes Ferraride yarışmak ister.

    Ancak ben hem Alonso-Hamilton ikilisini tekrar aynı takımda izlemeyi isterim hem de Alonso-Kimi ikilisini izlemeyi isterim.
  • Ecclestone'un önümüzdeki yıl biz "romantik F1 hayranları" için kurgulayacağı mizansen, Alonso-Hamilton, Kimi-Vettel gibi görünüyor.
  • Ben bu herkes şu takımda oynamak ister, şu takım için yarışmak ister lafınlarnı çok saçma buluyorum. Çünkü istikrarlı davranan bir sporcu yoktur bu konuda.
    Aynı anda hem Barcelona'yı hem Real Madrid'i, hem Milan'ı hem Juventus'u, hem Lakers'ı hem Celtics'i sevemezsiniz. Takdir edersiniz, ama sevemezsiniz.
    Hamilton o lafı etmesi gereken son adamdı belki de. Sırf F1 değil, yarış kariyerinin en başından beri McLaren'in büyük katkılarıyla buralara geldiyse Ferrari hakkında böyle bir açıklama yapmaması gerekirdi.

    Profesyonel sporcu diyorsunuz. Profesyonel sporcu şöyle derdi;
    'Ben kazanmak ve şampiyon olmak için yarışıyorum. Bu hedefime en uygun takım da tarihin en başarılı takımı Ferrari olabilir elbet bir gün.'

    Profesyonel sporcu açık kapı bırakır. Alenen Mercedes için 'istemem, yan cebime koy', Ferrari için de 'al beni başkanım' demez böyle.




  • olsa muhteem olurda rai kolay kolay gelmez tekrar adamı f1den soğuttular resmen ne yaptılarsa artık :) redbulla gitmesinde gelmesede olur :)
  • KİM GELİRSE GELSİN FARK ETMEZ ferrarinin önce arabasını geliştirmesi lazım, yoksa her türlü redbull alır.
  • Hamilton yerine Vettel gelirse pilotlar klasmanında Ferrari çok rahat alır.
  • Vallahi gelmesin istemem ben açıkcası.Alonso'yu zorlayabilir, bu da Alonso'ya olumlu yansıma durumu var fakat ben Alonso'nun performansına olumlu yansıyacağından şüphelerim var.Ferrari'de istikrar yok pilotlar kolay değişebiliyor.Geçenlerde Raıkkonen ile adı anılmıştı sanırım.
  • Hamilton aklın varsa gelme. Ross Brawn gibi adamı bulmuşsun bırakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.