Şimdi Ara

Hamburg - Gökhan Töre'yi Satış Listesine Koydu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

quote:

Orijinalden alıntı: SobaBorusu

quote:

Amrabat yerine gökhan töre veya sercan sararer alınmalıydı bence..Hem yerli oyuncular , hem daha ucuz olacaktı , hem daha çok gelecek vaad ediyorlar , amrabattan da eksik kalır yanları yok pek.. Ama bu saatten sonra alınırsa gereksiz olur..

sercanı daha dune kadar tanımıyordunuz. Ama bizim olcay şahan a gelince dandik oyuncu. Hadi ya

Kim dandik oyuncu dediyse olacaya git onunla tartış..Tanımadığım oyuncuya hiçbir yorum yapmam..O kadar assaidi konusu açıldı , iyi veya kötü diye adam hakkında 1 yorumda dahi bulunmadım..
    Sercanın da geçen sezonki maçlarını izledim..İddaacı olduğum için G.Fürth takımına oynardım sürekli oradan beri tanıyorum..Milli takımdaki performansıda gelecek adına gayet umut vericiydi..

Benim de bu sene Fürth'ten kaldırdığım paranın haddi hesabı yok

Fürth - paderborn - frankfut gözüm kapalı oynardım..Bazende st.pauli

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amrabat yerine gökhan töre veya sercan sararer alınmalıydı bence..Hem yerli oyuncular , hem daha ucuz olacaktı , hem daha çok gelecek vaad ediyorlar , amrabattan da eksik kalır yanları yok pek.. Ama bu saatten sonra alınırsa gereksiz olur..

sercanı daha dune kadar tanımıyordunuz. Ama bizim olcay şahan a gelince dandik oyuncu. Hadi ya

Kim dandik oyuncu dediyse olacaya git onunla tartış..Tanımadığım oyuncuya hiçbir yorum yapmam..O kadar assaidi konusu açıldı , iyi veya kötü diye adam hakkında 1 yorumda dahi bulunmadım..
    Sercanın da geçen sezonki maçlarını izledim..İddaacı olduğum için G.Fürth takımına oynardım sürekli oradan beri tanıyorum..Milli takımdaki performansıda gelecek adına gayet umut vericiydi..

Fürth - paderborn - frankfut gözüm kapalı oynardım..Bazende st.pauli

Frankfurt dengesizdi la bi 4-5 atardı bi yenemezdi. H0 bittiğini görmedim hiç onların. St. Pauli deme bana batırdılar lan beni ne zaman oynasam 0-0 bitiyordu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fürth son hafta H.Rostock'u yenemedi.Kulaklarını biraz çınlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

quote:

quote:

quote:

Fürth son hafta H.Rostock'u yenemedi.Kulaklarını biraz çınlattım.

Adamlar garantilemişti o maça oynanır mı mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Galatasaray'ın Amrabat ve Burak transferinde hata yaptığını bu yüzden düşünüyorum. Gökhan Töre'nin Amrabat'tan çok büyük eksiği yoktu ama alınacak sağlam bir forvetin Burak'tan çok fazlası olacaktı. Amrabat bu yabancı kontenjanı kıtlığında o kontenjana değecek bir oyuncu değil şahsen.

Katılıyorum. Amrabat iyi oyuncu gerçekten diyecek birşey yok ama onun yerine Türk olan Gökhan veya Sercan alınabilirdi. Burak yerinede daha iyi bir forvet alınabilirdi.

Öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki bu adamlar hiç düşünmedi Gökhan ile Sercan'ı. Biz kendileriyle görüştük, Türkiye'ye gelmek istemediklerini söylediler. Bunu da geçen Melih Şabanoğlu söyledi.

Serdar Gürler, Olcan Adın, Deniz Naki. Biri denenmeliydi. Yani bu adamların Amrabat'tan çok eksiği yok. Forvete kesinlikle yabancı almalıydı Gs.

Olcan adını zaten alamayız trabzonda, onu da alırsak trabzonspor taraftarı başkanına suikast girişimi düzenler.Olcan amrabat ayarında bir futbolcu değil zaten o ayrı.

Serdar gürleri 57 dakika izleyerek ambarat'tan daha iyi olduğu kanısına vardıysan hemen scout ekibine aldıralım seni.

Deniz nakinin de performansı ve hangi ligde oynadığı ortada.

Biri denenmeliydi dedim.

Bu cümleden ne anladın merak ettim? Ben herhangi birisine kefil falan değilim. Sadece bu sıkıntıda Amrabat gibi bir oyuncu yabancı kontenjanına değecek bir oyuncu değildi diyorum. Alternatif olarak da bunları sıralıyorum. Aynı şekilde Sefa Yılmaz, Ozan İpek gibi alternatifler de denenebilirdi. Ayrıca en kötü ihtimalle sağa Hamit'i koyup sola Engin çekilmeliydi. Şahsi görüşümdür.

Oyun oynamıyoruz burda, öyle kafana göre denenebilir demekle olmuyor.Sonuçta aldığın oyuncu da bir insan, onun da kariyeri söz konusu.Her önümüze geleni tutar diye deneseydik udinese olurduk.

Denenebilir diye bir adam koyuyorsan donelerle geliceksin, gitmiş serdar gürleri, deniz nakiyi koyuyosun.

Arkadaşım bu benim kendi şahsi fikrimdir. Ben Galatasaray'ın kanat için Türk oyuncu alması gerektiğini savundum. Ve Hamit, Engin zaten oynar Deniz gibi Serdar gibi alternatiflerin de olur. Kenarda Yiğit, Kazım, Aydın oturacağına bu adamlar otururdu bu kadar basit. Olayı germeye çalışıyorsun amacın ne onu da çözemedim. Düşüncem budur, seni de ilgilendirmiyor. Serdar Gürler'in boş çıkacağını düşünmediğim için yazdım ha varsa başka öneriler onlar alınırdı bu kadar basit.

Alıntıları Göster

Arkadaşım bu benim kendi şahsi fikrimdir. Ben Galatasaray'ın kanat için Türk oyuncu alması gerektiğini savundum. Ve Hamit, Engin zaten oynar Deniz gibi Serdar gibi alternatiflerin de olur. Kenarda Yiğit, Kazım, Aydın oturacağına bu adamlar otururdu bu kadar basit. Olayı germeye çalışıyorsun amacın ne onu da çözemedim. Düşüncem budur, seni de ilgilendirmiyor. Serdar Gürler'in boş çıkacağını düşünmediğim için yazdım ha varsa başka öneriler onlar alınırdı bu kadar basit.

Anladım germek gibi bir amacım yok da bizim zamanızda böyle deniyelim diye aldığımız oyunculardan başımız çok ağırdı.Sen de kendi görüşünce isimler yazmışsın eyvallah ama bende doneler çerçevesinde bunların uygun olmadığını belirtiyorum.Ya tutarsa mantığı eskilerde kaldı artık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.