Şimdi Ara

HAMAMBÖCEĞİ nasıl öldürülür, kökü nasıl kazınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
9
Favori
197.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

Resümlü anlatum isterük....

evet at iki resim de photoshop diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

geçen gece mutfağın lambasını bir yaktım. yerde kaçışan 3-4 tane orta halli. mutfak tezgahında 4-5 tane daha orta halli. ocağın üstündede babaları veya anneleri artık nedir bilmiyom 2cm'e yakındı. ne yapacağımı şaşırdım valla ne kadar öldürsek ilaçlasakta fayda etmiyor. çünkü 7 kat 48 daireye birden yayılmış durumdalar

hele o tabletler yokmu. sadece onlar için yem, başka bişi değil... bağışıklık kazanmış şerefsizler

neettin hoca! rezidans'ta falan mı oturuyon: o ne öyle ya bi katta 7 daire!

42 yazcaktım 48 olmuş

3 blok var, her blok 14 daire.

• ya bizde ilaç atıyoruz ve hep 1 yılda bir.bence hiç bunlarla uğraşmayın.ilaç atın çıkıyo hepsi.yılda bir kez ya fazla değil.
  • pff resım ısterum
  • hacı dediğini yaptım ama hamamböcükleri bu koli bandından çıkabileceklermi o kasenin içine. yani mantık güzel kaseden kayacaklar içinden çıkamicaklar ama ya oraya çıkamazsa bu aptal böcükler.
  • üni yıllarımda kaldığım bir ev vardı. evden sırf hamam böceği sardığı için çıkmıştık.. o kadar çoktular ki gece uyanım wc ye giderken 8-10 tanesi birden karşıma çıkıyordu . o dönemde söyle 900 sayfalık bir kitabım vardı..onun üstüne hamamböceği savar tanımıyorum. 4-5 metreden yanyana duran 2 hamamböceğini aynı anda haklayabiliyordum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Terlik le falan izi kalıyor..En iyi çözüm ; elektrik süpürgesi Bu yaz şimdiye dek ; 2 kez gördüm..Her yeri kontrol ediyorum gece kalktığımda bakalım nereden çıkacak diye.Ama çıkmıyor.Ağustos a kadar da görünmezler inşallah..
    Görünürlerse de elektirlik süpürgesi ile işlem tamam

kardeş inanırmısın bizim burdakiler süpürgenin içinden çıkıyor..
    borunun ağzını kapatıyom sabah açıp döküyom...

• Şu yapıştırıcılar iyi.Cama ya da başka birşeye sürüyorsunuz ortasına yem koyuyorsunuz sabah bir uyanıyorsunuz cam üstünde birsürü yapışmış böcekBen küçükkken bundan 3 önceki evimizde vardı.Diğerlerinde olmadı bu sorun çok şükür.
    Ya da sinyaller göndererek böcekleri savan bir cihaz olduğunu duymuştum.Fare,böcek vs rahatsız olup evden uzak duruyor
  • quote:

geçen gece mutfağın lambasını bir yaktım. yerde kaçışan 3-4 tane orta halli. mutfak tezgahında 4-5 tane daha orta halli. ocağın üstündede babaları veya anneleri artık nedir bilmiyom 2cm'e yakındı.

2 cm'cik mi? O 2 cm'likler üstümde dolaşınca bile birşey demiyorum.

Seni İzmir'e davet ediyorum. Bizim burada kocaman, siyah ve uçanları dolaşıyor. Evde de her yaz dolaşırlar. Gördüğümüzü öldürürüz. Onun dışında akşam karanlık olunca mutfak banyo tuvalet kapılarını kapatırız ki içeriye gelip durmasınlar.

Ne zamandır ilaçlatalım, şunların kökünü kurutalım diyoruz ama artık alıştık. Üşeniyoruz. Resmen dost olduk onlarla. Eskiden çok korkardım, artık tuvaletin deliğinde, küvetin içinde, mutfak tezgahının üstünde nerede görsem birşey yokmuş gibi davranmaya çalışıyoruz. Ama odamda görürsem onu gebertmeden yatmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 27 Haziran 2007; 23:33:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Seni İzmir'e davet ediyorum. Bizim burada kocaman, siyah ve uçanları dolaşıyor. Evde de her yaz dolaşırlar. Gördüğümüzü öldürürüz. Onun dışında akşam karanlık olunca mutfak banyo tuvalet kapılarını kapatırız ki içeriye gelip durmasınlar.

Ne zamandır ilaçlatalım, şunların kökünü kurutalım diyoruz ama artık alıştık. Üşeniyoruz. Resmen dost olduk onlarla. Eskiden çok korkardım, artık tuvaletin deliğinde, küvetin içinde, mutfak tezgahının üstünde nerede görsem birşey yokmuş gibi davranmaya çalışıyoruz. Ama odamda görürsem onu gebertmeden yatmam.

Aman Allah'ım ben İzmir'i terkederdim herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Aman Allah'ım ben İzmir'i terkederdim herhalde

Alışırsın

• Ben günde garanti bir tane öldürüyorum
  • Bir de uyurken üstümde gezebilme ihtimal lerini düşünüyorum arada sırada .. Valla uyumaktan vazgeçiyorum..Ağzıma falan girer diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Bir de uyurken üstümde gezebilme ihtimal lerini düşünüyorum arada sırada .. Valla uyumaktan vazgeçiyorum..Ağzıma falan girer diye

Ertesi gün s**tığında hamamböceği ölüleri çıkıyor düşünsene

• valallaha ben memlekette denemiştim bunu ama sonucunda çok iğrenç bir görüntü oluşuyor ona göre..
    Bir de anladım ki fazla kola böceklere yaramıyor...Deneyin gerçek bu hikaye değil...
  • Aslında bi kaba bira dökeceksin.Sonra oraya buraya yalpalananları yakalamak ve ezmek daha rahat olur
  • quote:

quote:

geçen gece mutfağın lambasını bir yaktım. yerde kaçışan 3-4 tane orta halli. mutfak tezgahında 4-5 tane daha orta halli. ocağın üstündede babaları veya anneleri artık nedir bilmiyom 2cm'e yakındı.

2 cm'cik mi? O 2 cm'likler üstümde dolaşınca bile birşey demiyorum.

ya biliyorum o uçan böcekleri. böyle kara kara bişeyler. bi sene burdada salgın olmuştu onlar. pat pat balkona geliyolardı. ama hamamböceği gibi değiller. direk adamın üstüne başına atlıyolar o yaz akşamları balkonda oturamaz olmuştuk, kabus gibiydi. akşam yatmadan önce odanın hertarafına bakardık.

ben kalorifer böceğini tercih ederim her zaman, size kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Aslında bi kaba bira dökeceksin.Sonra oraya buraya yalpalananları yakalamak ve ezmek daha rahat olur

ilginç bi fantazi
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackmaster

üni yıllarımda kaldığım bir ev vardı. evden sırf hamam böceği sardığı için çıkmıştık.. o kadar çoktular ki gece uyanım wc ye giderken 8-10 tanesi birden karşıma çıkıyordu . o dönemde söyle 900 sayfalık bir kitabım vardı..onun üstüne hamamböceği savar tanımıyorum. 4-5 metreden yanyana duran 2 hamamböceğini aynı anda haklayabiliyordum..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.