Şimdi Ara

Hamachiden age of oynayacak var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canım sıkıldı da versiyon 1.0 olup age of 2 the conquerors oynayacak var mı?
    adı:notbad_notbad
    şifre:1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notbad_notbad -- 2 Ağustos 2013; 22:29:33 >

• gameranger yükleyin dünyanın her yerinden binlerce oyuncu var. ve çok fazla oyunu destekliyor. lan game seçeneği olupda desteklemediği oyun yok neredeyse. hamachi devri artık bitti. gamerangerda oyuncu bulma sıkıntınızıda yok.
    http://www.gameranger.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkank53

gameranger yükleyin dünyanın her yerinden binlerce oyuncu var. ve çok fazla oyunu destekliyor. lan game seçeneği olupda desteklemediği oyun yok neredeyse. hamachi devri artık bitti. gamerangerda oyuncu bulma sıkıntınızıda yok.
    http://www.gameranger.com/

biliyorum voobly de oynuyorum da int kafedeyim vooblye girme imkanım yok
  • bu oyunun conquers versiyonunu kurduk kuzenle..normalinde sanal ağ kurup oynuyorduk..son günlerde birimiz kurduğunda lan ekranında görüyoruz oyunu..dahil olmak için tıkladığımda kuzenin kurduğu oyuna önüme çıka sayfada kalıyor..sayfada 15 seconds later filan yazıyor..normalde o sayfa anlık olarak görünüyor ve ben oyuna dahil oluyordum ..neden böyle bir saçmalıkla karşılaştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: notbad_notbad

canım sıkıldı da versiyon 1.0 olup age of 2 the conquerors oynayacak var mı?
    Ağ adı:notbad_notbad
    şifre:1

Middle Earth 2 Rise Of Nations ve Rise Of Legends Kapişabiliriz İstersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !
    19 yıl önce açıldı
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.