Şimdi Ara

Halo Fest'ten Yeni Bilgiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Forza 4'te Warthog incelenebilecek ve autovista aktif olacak.Seslendirme ise Cortana.
    -Halo Anniversary'nin Ekstra bölümü hala kesinleşmedi(halo 4 beta?)
    -Halo Annivearsary'i ön sipariş yapanlara Master Chief avatarı
    -Halo Fest'e gelen herkese Cortana avatarı

-HALO Annivearsarry multide 1'i Halo PC olmak üzere 7 map olacak.
    -Halo Reach oyuncularıyla halo reach oyuncuları arasında bir bağlantı olacak? (ne olduğu belli değil galiba halo reach haritaları oynanabilecek)
    -Halo Reach'e Big Fall Update geliyor tüm sorunlar giderilecek.-Sonunda HDD desteği kaldırıyorlar HDD'sizde Co-op campaign ve firefight oynanabilecek.

-Kendi çevirimdir.

• Teşekkürler bilgiler için Halo oyununu sonradan keşfetmiş biri olarak ilk iki oyunu çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Teşekkürler bilgiler için Halo oyununu sonradan keşfetmiş biri olarak ilk iki oyunu çok merak ediyorum.

İlk oyunu yenilenmiş grafiklerle oynayabileceğin için çok şanslısın:) Halo 2 RF olduğu için, ebay gibi sitelerden uygun fiyata alabilirsin
  • Microsoft beni duymuş olacakki

-Halo Reach'e Big Fall Update geliyor tüm sorunlar giderilecek.-Sonunda HDD desteği kaldırıyorlar HDD'sizde Co-op campaign ve firefight oynanabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Teşekkürler bilgiler için Halo oyununu sonradan keşfetmiş biri olarak ilk iki oyunu çok merak ediyorum.

İlk oyunu yenilenmiş grafiklerle oynayabileceğin için çok şanslısın:) Halo 2 RF olduğu için, ebay gibi sitelerden uygun fiyata alabilirsin

Haklısın Halo gibi güzel bir oyun olupta daha serilerini oynamamış olmak güzeldir.

Mesela bazen diyorum şu lost dizisini izlememiş olsam o heyecanı şimdi yeniden yaşasam bunun gibi birşey :):)

Bu arada konusu açılmışken forumdan Halo ya takılan kalmadı artık sanırım, co op yapmak isteyenler eklesin benim GT yi.

• quote:

-Halo4 Trilogy olacak.

Ben bunu anlamadım. 4/Trilogy

Bu arada paylasım icin tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

-Halo4 Trilogy olacak.

Halo 4 ten sonra yeni oyunlar gelecek Trilogy'e tamamlanacak yani. 4-5-6 olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

-Halo4 Trilogy olacak.

Halo 4 ten sonra yeni oyunlar gelecek Trilogy'e tamamlanacak yani. 4-5-6 olacak.

Sagol.
  • HDD olayı HDD'sizler için iyi olmuş benim için ekstra bir şey değil..Ama illa CE'yi ön sipariş verdirtecek bu adamlar MC avatarı için..CE Anniversary Multi'si zaten Halo Reach ile aynı tamamen yani bağlantı olur mutlaka Rank'lar falan aynen devam eder..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.