Şimdi Ara

Halloween Kontak Lens Sevenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu başlıkta halloween kontak lenslerini kullanan ve merakı olan arkadaşlar toplanalım istiyorum. (normal lens değil yanlış anlaşılmasın) Birkaç video ile başlayalım, isteyenlerin adlarını ekleyebilirim.

Black Sclera adıyla geçiyor Buffy izleyenler bilir Willow cadı formuna girince gözleri böyle oluyordu.

Tam olarak bir adı yok ama ARI diyebiliriz :)

Morph bu da ilginç.

Nasıl takıldığını merak eden arkadaşlar için. Drag me to Hell filminde değişik bir versiyonu kullanılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoring Fan -- 27 Aralık 2011; 23:50:14 >

• arkadaş beyni yaktı heralde
  • Bausch & Lomb yeter de artar. Bunlar takılır mı arkadaş
  • Bunları normal lenslerle kıyaslamak absürt olur arkadaşlar. Bunlar birilerini korkutmaktan veya koleksiyon yapmaktan hoşlanan arkadaşlar için.
  • Şöyle sharingan lensi fena olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Şöyle sharingan lensi fena olmazdı

• Çok yaratıcı şeyler çıkar burdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring Fan

Merhaba arkadaşlar, bu başlıkta halloween kontak lenslerini kullanan ve merakı olan arkadaşlar toplanalım istiyorum. (normal lens değil yanlış anlaşılmasın) Birkaç video ile başlayalım, isteyenlerin adlarını ekleyebilirim.

Black Sclera adıyla geçiyor Buffy izleyenler bilir Willow cadı formuna girince gözleri böyle oluyordu.

Tam olarak bir adı yok ama ARI diyebiliriz :)

Morph bu da ilginç.

Nasıl takıldığını merak eden arkadaşlar için. Drag me to Hell filminde değişik bir versiyonu kullanılmıştı.

Türkiye'de varmı bunlardan?

• Türkiye'de varmı bilmiyorum ama varsa İstanbul dışında olacağını sanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.