Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilet almış olan biri beni aydınlatabilir mi bir konuda?

Bilet 280 TL'lik mesela. Aldık ekstrede 280-80=200 TL ödüyoruz değil mi? asıl sorum, bilet fiyatı hala 280 TL olarak mı geçiyor yoksa ödeme esnasında mı 200'e düşüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 29 Haziran 2013; 17:25:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

Halkbank hesap ya da kredi kartı olmayanlardan , internet ya da şubeden başvuru yapıp paraflyı gelen var mı ?
    Ben internetten başvuru yaptım , yaklaşık 15 gün oldu az önce MH ile görüştüm halan değerlendirmede bilgisi verildi

Benim de Halkbank ile hic munasebetim olmamisti. 15 gun once subeden basvurmustum. Bugun aradim kart basilmis 20.000 tl limitli parafly platinium dun de kuryeye verilmis. Daha once netten basvurmustum reddedilmisti ve subeye basvurun diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

Bilet almış olan biri beni aydınlatabilir mi bir konuda?

Bilet 280 TL'lik mesela. Aldık ekstrede 280-80=200 TL ödüyoruz değil mi? asıl sorum, bilet fiyatı hala 280 TL olarak mı geçiyor yoksa ödeme esnasında mı 200'e düşüyor?

Kazanılan indirim tutarı bir sonraki ekstreye yansıtılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzerkurt

quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

Halkbank hesap ya da kredi kartı olmayanlardan , internet ya da şubeden başvuru yapıp paraflyı gelen var mı ?
    Ben internetten başvuru yaptım , yaklaşık 15 gün oldu az önce MH ile görüştüm halan değerlendirmede bilgisi verildi

Benim de Halkbank ile hic munasebetim olmamisti. 15 gun once subeden basvurmustum. Bugun aradim kart basilmis 20.000 tl limitli parafly platinium dun de kuryeye verilmis. Daha once netten basvurmustum reddedilmisti ve subeye basvurun diyordu.

İnternetten bana red edildi gibi bir cevapta gelmedi, şu ana kadar.O zaman hafta içi şubeye uğramakta fayda var.Bilg için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

Bilet almış olan biri beni aydınlatabilir mi bir konuda?

Kazanılan indirim tutarı bir sonraki ekstreye yansıtılır

Evet. Bir sonraki ekstrenizin borcundan düşülür.
  • Karti gelenler puan transferi yapabilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

Karti gelenler puan transferi yapabilen var mi

Maalesef Paraf'tan ParaFly'e puan transferi olmuyor. Tersi durumda oluyor. Ancak bahsettiğiniz durumda maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibbifok

Şubeden başvurduk ve parafly plat. isteğimizi dile getirdik. 10 bin tl limitli paraf plat. basılmış. Salı günü getirecek ZIP dağıtım. Bu durumu tecrübe edenler ne yaptılar ?

Bir de internet bankacılığında:

Adres teyidi yapmadığınız için bu işlemi gerçekleştiremezsiniz.

yazısı beliriyor. Ne anlama geliyor ? Adresi güncellemesini internet bankacılığı üzerinden yapmama rağmen hala duruyor yazı, kibarca şubeye gel mi diyorlar :)

Parafly yerine banada paraf geldi. Kartı kapattırıp şubeye durumu ilettim. Ayrıca 444 lü müşteri hizmetlerine şikayet kaydı oluşturdum. Şubeden merkeze sorun maili atttılar. Hangisi etkili oldu bilmiyorum. Parafly kartım dün geldi.

• Zor oldu ama İstemiş olduğum 2 kartta geldi.
  • Halkbank üyesiyiz. Kartı almak istiyoruz ama astarı yüzünü geçmesin? Tatil için almayı düşünüyoruz kartı.

• Bende maas musterisiyim basvurdum ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

internetten başvurum (maaş müşterisiyim paraf kartım halkbanktan 2 kez kredi kullandım) başvurumu red ettiler, şubeye çağırdılar gittim maaş bordorsu olmadan başvurunuzu alamam dediler dedimki maaşımı sizden alıyorum ne maaş bordrosu ama anlatamadım. müşteri hiz aradım neden vermiyorsunuz bana kart dedim bilemem şubeye gidin dedi. dedimki gittim benden maaş bordrosu istedi. olmaz öyle şey siz zaten maaş müşterisisiniz dedi.

nalet olsun dedim eşim adına başvurdum. gecenin bir saati bilgisayar aradı teyit etti.
    dünde mesaj geldi kart başvurunuz red edildi diye.
    ne diyeyim hayatımda gördüğüm en iş bilmez en saçma bankadır halk bankası.
    sırf baş ağrısı başka bir şey değil

üstad neden bankanın internet şubesini kullanarak başvuru yapmadınız? benim halkbank ile bir bağlantım yoktu hepsiburada ve ilk ay ekstre indiriminden faydalanmak için internetten parafa başvurdum benden nüfus cüzdanımı mail ile göndermemi istediler. gönderdim kartım iş yerime geldi sözleşmeyi imzaladım. sonra kartın şifresini almak için yolum düştüğünde bankaya gittim anne kızlık soyadını güncelledim gitmişken intenet şubesine başvurdum birde hesap açtılar. parafly çıktığını duyar duymaz internet şubesine girip başvuru yaptım, akşama kartımı onayladılar şimdi gelmesini bekliyorum.

maaşını halkbanktan alan birine bu kadar zulüm doğrusu şaşırttı beni..

çok geçmiş olsun, iyi sinir harbi yaşatımışlar size

ilker kendi adımada eşim adımada interneten başvurdum (eşimde maaş müşterisi)
    ve şunu söyleyeyim paraf kartta benden daha yüksek limiti olan kimse varmıdır (varsada sayılıdır) bilmiyorum.
    yani bankanın iyi müşterisiyim sözüm ona.
    bir tek kişide neden red edildiğimizi bilmiyor, şubeye gidiyorum bordroda bordro diyor.
    diyorum ki bak buraya kadar gelmişim başvurumu al bordroya gerek yok benim maaşımı sen benden daha iyi biliyorsun (yarım saat sıra beklemişim) yok efendim bordro olmazsa olmazmış

ve arkadaşlar müjde müjdeee başvurum onaylanmış.
    parafly için yaptığım başvurum sonucunda koç gibi bir paraf plat. sahibi oldum
    tekrar bankaya mail attım sürecin en başına tekrar döndük.
    durun bakalım daha neler yaşayacağız.

eşim bu çabalarımı dalga konusu yapmaya başladı bile.
    2 günde bir bugun halkbankı aradınmı, mail attınmı, 444 ü ne zaman arayacaksın, şubeye ne zaman gideceksin diye soruyor.
    ne yapmalıyım sizce pes edeyim mi yoksa kaçan kovalanır hesabı azimle başvurmaya devam edeyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

Şubeden başvurduk ve parafly plat. isteğimizi dile getirdik. 10 bin tl limitli paraf plat. basılmış. Salı günü getirecek ZIP dağıtım. Bu durumu tecrübe edenler ne yaptılar ?

yazısı beliriyor. Ne anlama geliyor ? Adresi güncellemesini internet bankacılığı üzerinden yapmama rağmen hala duruyor yazı, kibarca şubeye gel mi diyorlar :)

Parafly yerine banada paraf geldi. Kartı kapattırıp şubeye durumu ilettim. Ayrıca 444 lü müşteri hizmetlerine şikayet kaydı oluşturdum. Şubeden merkeze sorun maili atttılar. Hangisi etkili oldu bilmiyorum. Parafly kartım dün geldi.

kaç gün sürdü acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: igidu

quote:

Orijinalden alıntı: erdil790

quote:

Parafly Platinium kartımı dün teslim aldım, hemen bilet alayim dedim, 194 TL lik ama kartınız 3D secure uyumlu değil diyor, işlem iptal oluyor. 3D Secure çalışmıyor kartın, MH aradım kayıt oluşturuldu bekliyorum ama bilet 220 TL olacak ve hiç anlamı kalmayacak

tarayıcını değiştirip dene

Chrome, Firefox, Opera, Dolphin, IE, hepsini denedim

Gelişme olursa haberdar edicem, sanırım herkeste aynı problem var.

@yasintekgoz

Kartım 3D secure sistemine dahil oldu, 3D çalışıyor artık ama bileti kaçırdık çoktan

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Ben de o şanslı tayfadayım, bizi emekli sandılar herhalde uğraşmasınlar telefonla falan

@yasintekgoz

Bana ikinci şifre de geldi posta ile ama kart yok :D:D:D Bu gelen şifre 2 hafta önce teslim aldığım normal paraf plt kartım için :)
    parafly kart için şifre geldi ama onda da kart yok ):
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

Ben de o şanslı tayfadayım, bizi emekli sandılar herhalde uğraşmasınlar telefonla falan

@yasintekgoz

Bana ikinci şifre de geldi posta ile ama kart yok :D:D:D Bu gelen şifre 2 hafta önce teslim aldığım normal paraf plt kartım için :)

Anlaşılan sen o şifrelerle idare etmek zorundasın bir süre.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

@yasintekgoz

Anlaşılan sen o şifrelerle idare etmek zorundasın bir süre.

naapcan mecbuurrr

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azraim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azraim

Kartım geldi, biletimi sorunsuz aldım. Teşekkürler PARAFLY :)))

3D secure kullandınız mı?

direk çekti; 3d secure'ye girer gibi yaptı :) ama girmedi, ödeme gerçekleşti...

Onur Air 3d'siz olmadı, zaten az önce bilet fiyatı 194'ten 214'e çıkınca normal Paraf kartımla aldım, böylece 94 TL'den olduk

hocam böyle durumlarda başka tarayıcıdan deneyin geçmişide silin fiyat eski haline döner

• kartım şimdi geldi hadi bakalım sıra biletlerde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

kaç gün sürdü acaba?

İlk başvuru tarihinden yaklaşık 15 gün sonra geldi. O başvuruda paraf gelmişti.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.