Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
565.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20 normal hocam ama bende hak kalmadı:)
  • Arkadaşlar farklı iki noktaya uçuş yapacağım, gidiş dönüş şeklinde değil, iki uçağımın toplamı 189 yapıyor, Bu 2 ayrı uçuşu küsürat kampanyasından faydalanarak satın alabilme ihtimalim varmıdır. . 2 biletde Pegasus, flypgs sitesinde uğraştım olmadı. Yapılabiliyorsa hangi yolla yapılır, yardımcı olursanız sevinirim

o şekilde sadece kendi biletinden indirim alırsın. ancak havalanına gider 2 uçuşu tek seferde çekebiliyorlarsa alabilirsin

199'a kadarlık bilet 130 ' a
    299'a kadarlık bilet 230 ' a
    399'a kadarlık bilet 330 ' a alınır , Saygılar.
  • Ek bir puan yok. İnternet şubesi üyeliğim ve hesabım vardı oradan eft yaptım enparaya
    Kaş Bahçe Balıkta 100 TL lik rakı balığın 25TL si Cumartesi günü restoran indirimi ile PARAFLY dan
    600TL lik otel harcamasının 30TL si parafgünüm ile PARAFLY dan

yani özetle bir haftasonu tatiline toplam 385TL lik HALKBANK PARAF katkısı
    daha ne istiyim!!! ama yok elbet çamur atan çıkacaktır

Orijinalden alıntı: ttuya

Kaş a 2 kişi gidiş dönüş uçak bileti 3 parça halinde 184-184-198 üzerinden 84+84+98=266TL si PARAFLY dan
    Arabayla İsparkta 3 gün parklamanın 14TL si PARAFLY dan
    Sabiha Gökçen Kahve Dünyasında yaptığım 57TL lik kahvaltının 50TL si PARAFLY dan
    Kaş Bahçe Balıkta 100 TL lik rakı balığın 25TL si Cumartesi günü restoran indirimi ile PARAFLY dan
    600TL lik otel harcamasının 30TL si parafgünüm ile PARAFLY dan

yani özetle bir haftasonu tatiline toplam 385TL lik HALKBANK PARAF katkısı
    daha ne istiyim!!! ama yok elbet çamur atan çıkacaktır

hayırlı olsun bayağı faydalanmışsın
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak. ispark kampanyasında, sabiha gökçende 48 saat parklanma ücretsiz. peki 72 saat kalsak, kampanya dışı muamele mi görülür yoksa 24 saatin ücretini mi öderiz. benzer şekilde yol üstü otoparklarında 0-2 saat ücretsiz. 3 saat kalsak 1 saatini mi öderiz yoksa kampanya dışı mı olur? tecrübeli arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum.

Orijinalden alıntı: cekbey
    arkadaşlar benim bir sorum olacak. ispark kampanyasında, sabiha gökçende 48 saat parklanma ücretsiz. peki 72 saat kalsak, kampanya dışı muamele mi görülür yoksa 24 saatin ücretini mi öderiz. benzer şekilde yol üstü otoparklarında 0-2 saat ücretsiz. 3 saat kalsak 1 saatini mi öderiz yoksa kampanya dışı mı olur? tecrübeli arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum.

sabihada 72saat kalırsan 48saatlik 14tl yi paraf öder geriye kalan 7tl yi sen

yol kenarlarında isparkın şerefsizliği devreye giriyor!!!
    mesela ilk 1 saati 5 sonraki her saati 1 tl olan bi otopark düşün
    5 saat kalırsan ilk 2 saatlik 6 tlyi paraf ödüyor. ancak şerefsiz ispark 2 saat sonrasında yeni tarife açıyor. geriye kalan 3 saat için ilk saati 5 tl den çakıp sonraki 2 saat için de 2 tl toplamda 7 tl alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttuya

quote:

Orijinalden alıntı: cekbey
    arkadaşlar benim bir sorum olacak. ispark kampanyasında, sabiha gökçende 48 saat parklanma ücretsiz. peki 72 saat kalsak, kampanya dışı muamele mi görülür yoksa 24 saatin ücretini mi öderiz. benzer şekilde yol üstü otoparklarında 0-2 saat ücretsiz. 3 saat kalsak 1 saatini mi öderiz yoksa kampanya dışı mı olur? tecrübeli arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum.

sabihada 72saat kalırsan 48saatlik 14tl yi paraf öder geriye kalan 7tl yi sen

yol kenarlarında isparkın şerefsizliği devreye giriyor!!!
    mesela ilk 1 saati 5 sonraki her saati 1 tl olan bi otopark düşün
    5 saat kalırsan ilk 2 saatlik 6 tlyi paraf ödüyor. ancak şerefsiz ispark 2 saat sonrasında yeni tarife açıyor. geriye kalan 3 saat için ilk saati 5 tl den çakıp sonraki 2 saat için de 2 tl toplamda 7 tl alıyor.

üstad bilgi için teşekkürler. Sabiha Gökçeni hep merak ediyorum

• Başvurunuz internetten olduğu için elbette bankaya gidip ilgili sözleşme ve diğer evrakları imzalamanız gerekiyor. Gittiğiniz şubeden şifre kağıdını da alabilirsiniz. Yaklaşık 10 dakikalık bir işlem ve Müşteri temsilcisi arkadaşlar yardımcı oluyorlar.
  • merhaba arkadaslar bende parça parça cektirmeyi düşünüyorum ama bileti nerden alabilirim bunun için 320 bilet 299 olarak cektiricem izmirde bildiginiz yer var mı yada havaalanına gitsem olur mu?
    Hp Pavilion Dv5 1230et
    -
    AMD Athlon II X4 640 & MSi R5770 HAWK & 4 GB DD3 1333MHZ Ram & Gigabyte GA-880GM-D2H & Samsung 500GB & ACER 21.5" LCD & ThermalTake Soprano RS 101
  • Beyler bir sorum daha olacak.. Kart yeni elime geçmesine rağmen internetten bileti alınca yetersiz bakiye diyor acaba neden? Kart limiti 1500 tl olarak görünüyor ve henüz kullanmadım bile.

edit: atm'den onaylatmam lazımmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkk -- 18 Eylül 2013; 0:27:14 >
  • Arkadaşlar merhaba, HYL kapsamında havaalanlarından yapılan sadece bir restorant için mi indirim geçerli oluyor yoksa 50TL lik harcamayı parçalı olarak birkaç restorantta kullanabilirmiyim. bilgisi olan veya deneyen varsa bilgilendirrse sevinirim (örnek; 20 tl sini burgerking te 30 tl sini mc donalt ta kullanabilirmiyim)

Orijinalden alıntı: muratmert

Arkadaşlar merhaba, HYL kapsamında havaalanlarından yapılan sadece bir restorant için mi indirim geçerli oluyor yoksa 50TL lik harcamayı parçalı olarak birkaç restorantta kullanabilirmiyim. bilgisi olan veya deneyen varsa bilgilendirrse sevinirim (örnek; 20 tl sini burgerking te 30 tl sini mc donalt ta kullanabilirmiyim)

Kaç firmadan yaptiginiz önemli değil toplamin 50 lirasi indirim olarak yansir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.