Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.161
Cevap
480
Favori
1.329.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Vatan veya teknosa deneyen oldu mu? E ticaret için. İki kartla Paraf günüm de yapıp telefon alacağım. 380 TL lik toplam kazanım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-21 Nisan arasında paraflytravel sitesinden TÜM seyahat harcamaları için katsayı 3 diye kampanya başlamış.

2 gün önce uçak bileti almıştım 2 katsayı ile... Böyle iş mi olur...offf

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Elektronik
    Pos cihazı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katli kullanım hala 5 bin TL şaka gibi

• Katlı kullanımı yükseltmedikçe bu tür kampanyaların hiç anlamı yok. Vakıf metal kartta 24 bin olan katlı kullanım parafta 5 bin.

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iki gündür almaya çalışıyorum ama odeme asamasinda 30 tl oncelikli çağrı merkezi ödemesi otomatik olarak geliyor ve kaldiramiyorum. Sizde de oyle mi acaba?

• 30 tl öncelikli ödemeyi kaldırabiliyorsunuz, aşağıda seçenekler var dikkatli bakın.

Asıl sorun paraflytravel sayfası açılmıyor, kazara açılırsa da bilet alma ekranında ödemeyi tamamlayamıyorum.

çözüm bulabilen var mıdır?

• goker_007 G kullanıcısına yanıt

Seyahat hattında da x3 katlı kullanım kampanyası varmış

Seyahat hattı, paraflytravel a göre daha ucuz oluyor bazen, sordunuz mu?

• goker_007 G kullanıcısına yanıt
    Aslında iki problemi de ben yaşıyorum, ilki asagida görünmesine rağmen öncelikli hizmeti kaldirsaniz da fiyat değişmiyor, 30 tl her halükarda ekleniyor, fiyat düşmüyor. İkincisi de hadi lanet olsun oncelikli hizmeti ödeyelim derseniz bu sefer de odeme yapılamıyor. Odeme tusuna basinca sayfa ilerlemiyor. Her iki farkli web browserdan denedim ama olmadi.

Problem devam ediyor, ben de az once seyahat hattini arayıp oradan hallettim. Ek bir ücret odemeden çağrı merkezi halletti sağolsunlar.

• Arkadaşlar ramazan kampanyasında sadece 2 defa 350 tl üzeri alışveriş yapınca 100 paraf veriyor doğru di mi ?
    Halkbank Parafcard Kampanyaları

• tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Sadece 25 lira veriyor maalesef 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • magicmouse M kullanıcısına yanıt

Ben 2 tane yapmış olsam 2. si benim için son olmuyor mu ki :)

İlk harcamaya yok
    11 x 350 TL yapınca 300 Parafpuan geliyor

• isikayhan kullanıcısına yanıt

Hocam orayı anladım da ben mesela 2 tane yaptım diyelim yani o kadar kullanabildim. 2. ye 25 alıyorum evet ilk alışverişte puan yok ama son alışverişe de 75 demiş o kısım aslında ucu açık. ben 5 tane de yapsam 8 tane de yapsam illa son yaptığım alışverişim SON alışveriş anlamına geliyor.

Kampanya kapsamında tüm haklarınızı doldurduğunuzda son alışverişe özel 75 paraf demiyor ki Halkbank Parafcard Kampanyaları  Burada bir anlatım eksikliği var bence. Hatta benim düşündüğüm gibi bile olabilir. Daha önce de sanki böyle bir şeyle karşılaşmıştım. Düzeltmeleri lazım ibareyi. Tüm haklarınızı kullanırsanız falan demesi lazım yoksa yanlış anlatım olmuş.

Ben artık şaşırmıyorum
    Daha büyük hata bile yapmışlardı, Mart sonunda bitecek kampanyaya Mayıs yazmışlardı (burada da paylamıştım)
    Twitter’dan yazdım da düzelmişlerdi

Arayıp sorayım dicem de telefondaki beni anlamıcak kayıt oluşturcak 2 ay sonra sonuçlancakHalkbank Parafcard Kampanyaları 

• Bu parafın limitini artırma yolu var mı? Söz verdim iptal de edemiyorum, 1000₺ limit var. Şaka gibiler, diğer bankaları zor tutuyorum, limitlerini düşünüyorum, paraf hala 1000₺, mobil şubeden limit artırımına basıyorum, olumsuz sonuçlanıyor, en arayıp kapatın diyeceğim.

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Şu anki büyün kartlarınızın limit toplamı aylık geliriniz 4 katını geçiyor mu?
    Geçmiyorsa gelirizi belgelendirerek şubeye giderek şansınızı deneyebilirsiniz. Ben bir defa öyle arttırabilmiştim.

Geçmiyor ama bankaya gitmeye ve belge çıkarmaya üşeniyorum, iş yerinden izin al filan.

Garip bir banka, diğerleri otomatik artırırken bu belge istiyor.

• 
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.